GUI) graphical user interface) نام پنجره یا واسط گرافیکی در نرم افزار متلب می باشد و برای تمام کسانی که با متلب آشنایی دارند، مفید است که به کاربر این قابلیت را می دهد که تنها با استفاده از چند کلید و … کار شاید چندین هزار خط کد را در فایلهای اسکریپت انجام دهد. همینطور از مزایای آن این است که کاربر دچار سردرگمی نمی شود، به دلیل اینکه اصلاً با فرمولها و دستورات و … سروکار ندارد. مخصوصاً در پایان نامه ها و پروژه های دانشجویی که برنامه های سنگین با خطوط زیاد دارند، خیلی می تواند مفید باشد. بعلاوه محیطی گرافیکی و دلپذیر را برای کاربر ایجاد می کند.
و اما یکی از شاخصه های مهمش که آن را از فایل های اسکریپت و mfileهای متلب مجزا می کند، در مواردی است که مثلاً شما می خواهید با تغییر یک پارامتر، نمودار پاسخ یک سیستم را ببینید. در یک فایل اسکریپت هر دفعه که پارامتر مورد نظر را تغییر می دهید، باید متلب را اجرا کنید و نمودار خروجی را ببینید ولی با استفاده از GUI شما می توانید با تغییر پیوسته پارامتر مورد نظرتان، تغییرات نمودار خروجی را هم به طور پیوسته ببینید.
کتاب ها و فیلم های آموزشی مختلفی وجود دارند که به این مقوله پرداخته اند، منتها بیشتر آنها تنها به روش GUIDE(با استفاده از ابزار آلات) طراحی را انجام داده اند. در صورتی که در این فیلم آموزشی به هر دو روش GUIDE و Programmatic(صرفاً کد نویسی) طراحی انجام گرفته و سعی هم شده که مفاهیم اساسی و پایه به طور کامل و مفصل و بر مبنای Help متلب توضیح داده شود تا شما عزیزان بتوانید با استفاده از آن نیازهایتان را برآورده کنید و از کتاب ها و فیلم های دیگر بی نیاز شوید.
ضمناً جهت مشاهده نمونه هایی از واسط های گرافیکی تولید شده می توانید به لینک های زیر مراجعه کنید:
با یک مثال نحوه عملکرد پوش باتن به روش GUIED توضیح داده شده، همچنین نحوه ارتباط با آن بیان شده است. خواص ویژگی اشیاء (Object Properties) مورد بحث قرار گرفت. هندل یک شی بدست آمد و در نهایت با استفاده از دو دستور بسیار مفید get و set مقدار Prorerty های یک Object را بدست آورده، همینطور توانستیم آنها را عوض کنیم.
محتویات دانلود: فیلم آموزشی، فایل متلب
حجم کل فایل:۱۴۳ مگابایت
مدت زمان آموزش: ۵۲ دقیقه
پیش نمایش جلسه اول:
جلسه دوم :
در این جلسه مثال جلسه اول به روش Programatic توضیح داده شد. سپس مثال تغییر لغزنده به روش GUID انجام شد تا نحوه استفاده از slider , editbox و textbox را یاد بگیریم.
در این مثال با تغییر لغزنده، مقدار آن داخل editbox نمایش داده می شود. همینطور با مقدار دادن به editbox ، مقدار لغزنده عوض می شود. در نهایت هم همین مثال با استفاده از روش Programatic انجام شد.
محتویات دانلود: فیلم آموزشی، فایل متلب
حجم کل فایل: ۱۲۶ مگابایت
مدت زمان آموزش: ۴۸ دقیقه
پیش نمایش جلسه دوم:
جلسه سوم :
در این جلسه نحوه ساختن یک GUI با استفاده از یک فایل اسکریپت توضیح داده شد که در خلال آن نحوه ساختن فانکشن، همینطور عملکرد axes object بیان شد.
نحوه import کردن تصویر و load کردن فایل با استفاده از دستور uigetfile گفته شد. در نهایت هم نحوه عملکرد radiobutton و checkbox بیان شد که تمام اینها در قالب مثال پاسخ پله توضیح داده شدند.
محتویات دانلود: فیلم آموزشی، فایل متلب
حجم کل فایل: ۱۴۳ مگابایت
مدت زمان آموزش: ۵۱ دقیقه
پیش نمایش جلسه سوم:
جلسه چهارم :
در این جلسه برنامه نوشته شده در جلسه سوم به روش Programmatic نوشته شد.
همینطور نحوه همراستا کردن object ها در این روش توضیح داده شد. در نهایت هم چگونگی نوشتن یک text در چند خط، بیان شد.
محتویات دانلود: فیلم آموزشی، فایل متلب
حجم کل فایل:۱۳۳مگابایت
مدت زمان آموزش: ۵۰ دقیقه
پیش نمایش جلسه چهارم:
جلسه پنجم :
در این جلسه یکی دیگر از کاربردهای axes، به عنوان label و برچسب در GUI گفته شد که در این نوع labelگذاری می توان از فرمت latex برای نوشتن text استفاده کرد.
در انتها هم text یک تابع تبدیل به عنوان نمونه با فرمت latex نوشته شد. همچنین دو PDF فارسی و انگلیسی در زمینه آموزش latex در پیوست فایل آموزشی قرار داده شده است.
محتویات دانلود: فیلم آموزشی، فایل متلب، دو PDF راجع به Latex
حجم کل فایل:۱۲۹مگابایت
مدت زمان آموزش: ۴۷ دقیقه
پیش نمایش جلسه پنجم:
جلسه ششم :
در این جلسه برنامه نوشته شده در جلسه پنجم به روش Programmatic نوشته شد.
همچنین روش کار با دستور switch case گفته شد. دستور evalin مورد استفاده قرار گرفت و نحوه کار آن نیز توضیح داده شد. در انتها هم مقداری از یک مثال در رابطه با callکردن یک GUI داخل یک GUI دیگر انجام گرفت که در آن دستور uiwait مورد استفاده قرار گرفت و نحوه کار با آن نیز توضیح داده شد.
محتویات دانلود: فیلم آموزشی، فایل متلب
حجم کل فایل:۱۲۲مگابایت
مدت زمان آموزش: ۴۶ دقیقه
پیش نمایش جلسه هفتم:
جلسه هفتم(قسمت دوم) :
در این جلسه ادامه جلسه هفتم بیان شد. دستور uiresume، همینطور دستور ishghandle مورد استفاده قرار گرفت و نحوه کار با آنها نیز توضیح داده شد.
نحوه ورودی دادن به GUI فراخوانی شده را هم به هر دو صورت بیان کردیم. در نهایت هم مقداری راجع به فانکشن ها صحبت کردیم. نحوه تولید فانکشن و همینطور انواع فانکشن هایی که می توانند وجود داشته باشند، از جمله فانکشن های محلی (local functions)، فانکشن های تودرتو (nested functions) و فانکشن های مستعار (anonymous functions) توضیح داده شدند.
محتویات دانلود: فیلم آموزشی، فایل متلب
حجم کل فایل:۱۳۲مگابایت
مدت زمان آموزش: ۴۸ دقیقه
جلسه هشتم (قسمت اول) :
در این جلسه قسمتی از برنامه جلسه هفتم به روش programmatic نوشته شد.
فضاهای base workspace و caller workspace که در دستور evalin به کار برده می شوند، به طور مفصل توضیح داده شدند. در نهایت هم نحوه اضافه کردن help به یک فانکشن و همینطور به یک فایل اسکریپت توضیح داده شد.
نحوه کار togglebutton توضیح داده شد. استفاده از selectionchangefcn properties، همینطور selectedobject properties توضیح داده شد. eventdata بیان شد و همینطور propertyهایی که می توانند eventdata را تولید کنند بیان شدند. نحوه استفاده از units در objectهایی غیر از uicontrol در روش programmatic بیان شد.
محتویات دانلود: فیلم آموزشی، فایل متلب
حجم کل فایل: ۱۹۵مگابایت
مدت زمان آموزش: ۶۰ دقیقه
پیش نمایش جلسه یازدهم:
جلسه دوازدهم :
در این جلسه راجع به نحوه کار Table به روش GUIDE صحبت شد.
روشهای ایجاد پنجره Table Property Editor بیان شد. نحوه قراردادن اسم برای سطر و ستون، نحوه تعیین فرمت، همینطور Editable کردن ستونها توضیح داده شد. سه روش مقداردهی جدول بیان شد. نحوه ایجاد یک آرایه سلولی با استفاده از یک ماتریس عددی به وسیله دستور cell2mat گفته شد. نحوه ایجاد و استفاده از دو خاصیت بسیار مهم CellEditCallback و CellSelectionCallback گفته شد.آرگومانهای ورودیشان توضیح داده شدند. مخصوصا تک تک فیلدهای آرگومان eventdata توضیح داده شدند. در نهایت هم با استفاده از آرگومان eventdata از طریق یکی از ستونهای Table توانستیم یک فیگر ایجاد کنیم.
محتویات دانلود: فیلم آموزشی، فایل متلب
حجم کل فایل: ۲۴۷مگابایت
مدت زمان آموزش: ۸۰ دقیقه
پیش نمایش جلسه دوازدهم:
جلسه سیزدهم :
در این جلسه ادامه مبحث Table بیان شد. در ادامه هم از Table مانند plot برای نمایش دیتای جدولی استفاده شد.
بعضی از property های مهم منوبار توضیح داده شدند. مخصوصا Check mark property به همراه مثال بیان شد. دو منوی File و Desktop ایجاد شدند. از منوی File نحوه عملکرد و ساختن آیتم های New، Open، Close و Save بیان شدند. همینطور از آیتم New هم نحوه عملکرد و ساختن آیتم های Script، Figure و GUI توضیح داده شدند. از منوی Desktop هم نحوه عملکرد و ساختن آیتم Dock بیان شد. در نهایت هم property Window Style توضیح داده شد.
محتویات دانلود: فیلم آموزشی، فایل متلب
حجم کل فایل: ۱۶۸مگابایت
مدت زمان آموزش: ۶۳ دقیقه
پیش نمایش جلسه پانزدهم:
جلسه شانزدهم :
در این جلسه راجع به نحوه تولید منوبار و منو به روش Programmatic توضیح داده شد.
دو منوی File و Edit ایجاد شدند. از منوی File نحوه عملکرد و ساختن آیتم های Save، Save As و Save Workspace As بیان شدند. همچنین فرق بین آیتم Save در این روش با روش GUIDE توضیح داده شد. از منوی Edit هم نحوه عملکرد و ساختن آیتم Clear Figure بیان شد. همینطور HandleVisibility property و showhiddenhandles property توضیح داده شد که کاربرد خیلی زیادی در gui دارد.
محتویات دانلود: فیلم آموزشی، فایل متلب
حجم کل فایل: ۱۹۳مگابایت
مدت زمان آموزش: ۷۲ دقیقه
پیش نمایش جلسه شانزدهم:
جلسه هفدهم :
در این جلسه راجع به نحوه تولید تولبار (Toolbar) ، همینطور ابزارهای موجود در آن به روش GUIDE توضیح داده شده است.
بعضی از property های مهم آن توضیح داده شدند. نحوه تولید تولبار استاندارد توضیح داده شد. راجع به نحوه ایجاد پوش تول و تاگل تول های موجود در تولبار توضیح داده شد. در انتها هم بعضی از ابزارهای موجود در تولبار استاندارد ساخته شدند. من جمله: ابزار Open File، ابزار Edit Plot و ابزار Brush/Select Data
محتویات دانلود: فیلم آموزشی، فایل متلب
حجم کل فایل: ۱۸۰مگابایت
مدت زمان آموزش: ۶۸ دقیقه
پیش نمایش جلسه هفدهم:
جلسه هجدهم :
در این جلسه راجع به نحوه تولید تولبار به روش Programmatic توضیح داده شده است.
در ادامه ابزارهای Zoom In، Zoom Out، Pan، Rotate 3D و Data Cursor ساخته شدند. نحوه Load کردن آیکن های مربوط به این تصاویر به ۴ روش بیان شد. در نهایت هم نحوه جلوگیری از دسترسی داشتن به هندل تولبار و ابزارهای داخل آن توضیح داده شد.
محتویات دانلود: فیلم آموزشی، فایل متلب
حجم کل فایل: ۱۳۴مگابایت
مدت زمان آموزش: ۵۱ دقیقه
پیش نمایش جلسه هجدهم:
جلسه نوزدهم :
در این جلسه ادامه بحث نحوه تولید تولبار به روش Programmatic بیان شده است.
در ادامه ابزارهای Print Figure، Link Plot، Insert Colorbar، Insert Legend، Hide Plot Tools و Show Plot Tools and Dock Figure ساخته شده اند. سپس به نحوه تولید تولبار با استفاده از مقدار String به جای فانکشن هندل در پراپرتی ClickedCallback و یا On/OffCallback پرداخته شده است. نحوه جابجاکردن ابزارها در تولبار به روش Programmatic بیان شده است. همینطور نحوه ایجاد ابزار در کنار ابزارهای تولبار استاندارد توضیح داده شده است. در نهایت هم یک روش بسیار جالب و آسان برای تولید تولبار بیان شده است که پیشنهاد می کنم حتماً این قسمت را ببینید.
محتویات دانلود: فیلم آموزشی، فایل متلب
حجم کل فایل: ۱۷۲مگابایت
مدت زمان آموزش: ۶۱ دقیقه
پیش نمایش جلسه نوزدهم:
جلسه بیستم :
در این جلسه راجع به Context menu، همینطور نحوه تولید آن به روش GUIDE توضیح داده شده است.
در ادامه هم نحوه ساخت چند تا از آیتم های Line Context menu ساخته شده اند. من جمله آیتم های LineStyle، LineWidth ، Marker، Marker Size و تمام ساب آیتم های آنها، آن هم با روشی که خود نرم افزار متلب این آیتم ها را می سازد. در نتیجه کد این آیتم ها و ساب آیتم ها با تعداد خط های کمتری نوشته شده است.
محتویات دانلود: فیلم آموزشی، فایل متلب
حجم کل فایل: ۱۷۲مگابایت
مدت زمان آموزش: ۶۵ دقیقه
پیش نمایش جلسه بیست و یکم:
جلسه بیست و دوم :
در این جلسه راجع به نحوه تولید تب Tab به هر دو روش GUIDE و Programmatic توضیح داده شده است.
چهار پراپرتیی که با آنها می توان این کار را انجام داد توضیح داده شده اند که عبارتند از: KeyPressFcn، KeyReleaseFcn ، WindowKeyPressFcn و WindowKeyReleaseFcn . دو مثال هم زده شده است: اولین مثال که با استفاده از روش GUIDE انجام شده، ایجاد یک کلید میانبر برای یک پوش باتن است. دومین مثال هم، ایجاد یک شکل داخل فیگر و حرکت دادن آن با استفاده از صفحه کلید است. مثل حرکت دادن آبجکت های GUIDE داخل پنل آن. که این مثال هم با استفاده از روش Programmatic انجام شده است.
محتویات دانلود: فیلم آموزشی، فایل متلب
حجم کل فایل: ۱۴۹مگابایت
مدت زمان آموزش: ۵۷ دقیقه
پیش نمایش جلسه بیست و چهارم:
جلسه بیست و پنجم :
در این جلسه راجع به نحوه استفاده از دکمه های موس در gui صحبت شده است.
چهار پراپرتیی که با آنها می توان این کار را انجام داد توضیح داده شده اند که عبارتند از: WindowButtonDownFcn، WindowButtonMotionFcn ، WindowButtonUpFcn و ButtonDownFcn. نحوه ایجاد یک Pointer به شکل دلخواه بیان شده است. نحوه بدست آوردن هندل یک آبجکت در صورتی که تنها موس روی آن آبجکت قرار گیرد، توضیح داده شده است. همینطور نحوه بدست آوردن مکان موس داخل یک فیگر بیان شده است. یک مثال هم با استفاده از روش Programmatic زده شده که در آن یک نقطه داخل فیگر ایجاد شده و با استفاده از موس داخل فیگر جابجا می شود.
محتویات دانلود: فیلم آموزشی، فایل متلب
حجم کل فایل: ۱۶۵مگابایت
مدت زمان آموزش: ۶۱ دقیقه
پیش نمایش جلسه بیست و پنجم:
جلسه بیست و ششم :
در این جلسه که آخرین جلسه از این مبحث هم می باشد، ادامه جلسه قبل بحث شده است و دو تا شکلی که در جلسه بیست و چهارم با استفاده از کلیدهای جهتی داخل فیگر جابجا شدند.
در این جلسه نحوه حرکت دادنشان با استفاده از موس به روش Programmatic بیان شده است. در ادامه پراپرتی WindowScrollWheelFcn در فیگر مورد بررسی قرار گرفت و با استفاده از آن عملکرد دو ابزار Zoom In و Zoom Out که در تولبار وجود دارند، در داخل فیگر پیاده شد. در نهایت هم نحوه نوشتن همین برنامه به روش GUIDE توضیح داده شده است.
من می خواستم فایل ” آموزش واسط های گرافیکی (gui) در متلب” رو خریداری کنم ولی قبلش میخوام مطمئن بشم که مواردی که من نیاز درام تو اون فایل آموزشی بررسی شده باشه.
من یک gui نسبتا حجیم ایجاد کرده ام که شامل چندین سربرگ (tab) هست و دارای تعداد بسیار زیادی هم جدول هست و این gui با استفاده از GUIDE ایجاد شده است. من چند تا مشکل دارم.
۱- اولین سوالم این هست که اگه بخوام اون رو با یک کامپیوتر دیگه که متلب روش نصب نیست اجرا کنم آیا امکانپذیر هست؟ (البته میدونم که با روش های مختلف میشه فایل exe ایجاد کرد ولی میخوام اشکالات احتمالیش رو بدونم).
۲- فرض کنید یک جدول با guide ایجاد می کنید و موارد مختلف رو در سردیف ها می نویسید. وقتی جدول رو ایجاد میکنید ستونی که در حقیقت عنوان ردیف ها در اون وارد شده (نه ستون اول که در آن داده ها رو وارد می کنید) خیلی پهن تر از مقداری که نیاز هست بوجود میاد و امکان کم کردن عرض اون نیست. خواستم بدونم چطور میشه عرض این ستون رو به اندازه دلخواه تغییر داد؟
۳- چگونه می توان در یک یا چند سطر از ستونی که در قسمت ۲ اشاره شد منوی کشویی (pop-up menu) ایجاد کرد؟
۴- شما با guide یک جدول ایجاد می کنید و میخواهید با کد نویسی در celledit callback آن بخواهید که مقدار ستون اول و دوم را جمع نموده و در ستون سوم قرار دهد؟
اگر از کد زیر استفاده کنید (فرض می کنیم tag این جدول uitable 1 می باشد.)
Undefined operator ‘+’ for input arguments of type ‘cell’.
برای رفع این اشکال باید حتما از قبل در خانه های جدول داده وارد شود (مثلا همه آنها را صفر قرار دهیم). سوال من این هست که چگونه می توان بدون وارد کردن داده اولیه در جدول، عمل فوق را انجام داد؟
۵- سوال آخر این که چون این gui حجیم هست و به گونه ای است که کاربر بایست تعداد بسیار زیادی داده اولیه را در آن وارد کند و روزانه تعداد کمی از آنها را بروزرسانی کند، چگونه میتوان آخرین داده ای که کاربر وارد کرده را درون آن ذخیره کرد تا دفعه بعد که gui اجرا می شود آخرین داده های که کاربر وارد کرده را نمایش دهد و نیاز نباشد کابر در هر بار انبوهی داده وارد نماید که کاری خسته کننده خواهد بود.
برای اینکار من از توابع savestate و restorestate استفاده می کنم اما اشکال آن این است که علاوه بر جالب نبودن، برای جداولی که درون guide به ناچار با استفاده از programming ایجاد شده نیز کار نمی کند و ممکن است برای موردی که در قسمت ۱ مطرح شد نیز ایجا اشکال نماید.
با سلام خدمت شما برادر بزرگوار
از اینکه دیر پاسخ سوالتان را می دهم عذرخواهی می کنم، بخاطر اینکه دیر متوجه شدم.
خدمت شما عرض کنم در مورد ۱، با همان روش exe کردن می توانید به هدفتان برسید. من این کار را در یک کامپیوتر دیگر که البته متلب هم روی آن نصب بود، البته بدون استفاده از متلب انجام دادم که خیلی کند اجرا شد. شما هم می توانید روش exe کردن را در اینترنت جستجو کنید و توضیحات مفصلش را در آنجا ببینید.
در مورد ۲، اندازه خانه های سرردیف ها و یا سرستون ها تا آنجایی که من می دانم، متناسب با نوشته داخل آن تنظیم می شود و قابل تغییر نیست.
در مورد ۴ یکی از روشها شاید این باشد که یک if قرار دهید.
راجع به دو مورد دیگر هم به نظرم توضیحات کامل داخل آموزشها وجود دارد. هم به روش guide و هم به روش programing.
به نظرم اگر آموزشها را فراهم کنید ضرر نمی کنید.
با سلام مجدد خدمت شما برادر بزرگوار
راجع به سوال دومتان یک کاری که می توانید بکنید این است که ستون سرردیف ها را پاک کنید و در عوض یک ستون به ستون های داده هایتان اضافه کنید و سرردیف ها را داخل این ستون اضافه کنید.
موفق باشید.
سلام من تمام جلسات رو تهیه کردم و شروع به یادگیری کردم در جلسه سوم مطابق شما پیش میرم ولی همون اول تو saveکردن ایراد میگیرد برنامه رو که با نام جدیدsave as میکنم موقع اجرا خطا میگیره و وقتی axisتعریف میکنم باز هم خطا میگیره
با سلام
بسیار ممنون میشم اگه لطف نموده و ملاحظه فرمایید
من می خواستم فایل ” آموزش واسط های گرافیکی (gui) در متلب” رو خریداری کنم ولی قبلش میخوام مطمئن بشم که مواردی که من نیاز درام تو اون فایل آموزشی بررسی شده باشه.
من یک gui نسبتا حجیم ایجاد کرده ام که شامل چندین سربرگ (tab) هست و دارای تعداد بسیار زیادی هم جدول هست و این gui با استفاده از GUIDE ایجاد شده است. من چند تا مشکل دارم.
۱- اولین سوالم این هست که اگه بخوام اون رو با یک کامپیوتر دیگه که متلب روش نصب نیست اجرا کنم آیا امکانپذیر هست؟ (البته میدونم که با روش های مختلف میشه فایل exe ایجاد کرد ولی میخوام اشکالات احتمالیش رو بدونم).
۲- فرض کنید یک جدول با guide ایجاد می کنید و موارد مختلف رو در سردیف ها می نویسید. وقتی جدول رو ایجاد میکنید ستونی که در حقیقت عنوان ردیف ها در اون وارد شده (نه ستون اول که در آن داده ها رو وارد می کنید) خیلی پهن تر از مقداری که نیاز هست بوجود میاد و امکان کم کردن عرض اون نیست. خواستم بدونم چطور میشه عرض این ستون رو به اندازه دلخواه تغییر داد؟
۳- چگونه می توان در یک یا چند سطر از ستونی که در قسمت ۲ اشاره شد منوی کشویی (pop-up menu) ایجاد کرد؟
۴- شما با guide یک جدول ایجاد می کنید و میخواهید با کد نویسی در celledit callback آن بخواهید که مقدار ستون اول و دوم را جمع نموده و در ستون سوم قرار دهد؟
اگر از کد زیر استفاده کنید (فرض می کنیم tag این جدول uitable 1 می باشد.)
Mydata = get(handles.uitable1,’data’);
Mydata(:,3) = Mydata(:,1) + Mydata(:,2);
set(handles.uitable1,’data’,Mydata);
پس از اجرا کردن پیغام خطای زیر را می دهد
Undefined operator ‘+’ for input arguments of type ‘cell’.
برای رفع این اشکال باید حتما از قبل در خانه های جدول داده وارد شود (مثلا همه آنها را صفر قرار دهیم). سوال من این هست که چگونه می توان بدون وارد کردن داده اولیه در جدول، عمل فوق را انجام داد؟
۵- سوال آخر این که چون این gui حجیم هست و به گونه ای است که کاربر بایست تعداد بسیار زیادی داده اولیه را در آن وارد کند و روزانه تعداد کمی از آنها را بروزرسانی کند، چگونه میتوان آخرین داده ای که کاربر وارد کرده را درون آن ذخیره کرد تا دفعه بعد که gui اجرا می شود آخرین داده های که کاربر وارد کرده را نمایش دهد و نیاز نباشد کابر در هر بار انبوهی داده وارد نماید که کاری خسته کننده خواهد بود.
برای اینکار من از توابع savestate و restorestate استفاده می کنم اما اشکال آن این است که علاوه بر جالب نبودن، برای جداولی که درون guide به ناچار با استفاده از programming ایجاد شده نیز کار نمی کند و ممکن است برای موردی که در قسمت ۱ مطرح شد نیز ایجا اشکال نماید.
خواستم بدونم روش بهتر چیست؟
با تشکر از صبر و حوصله جنابعالی
با سلام خدمت شما برادر بزرگوار
از اینکه دیر پاسخ سوالتان را می دهم عذرخواهی می کنم، بخاطر اینکه دیر متوجه شدم.
خدمت شما عرض کنم در مورد ۱، با همان روش exe کردن می توانید به هدفتان برسید. من این کار را در یک کامپیوتر دیگر که البته متلب هم روی آن نصب بود، البته بدون استفاده از متلب انجام دادم که خیلی کند اجرا شد. شما هم می توانید روش exe کردن را در اینترنت جستجو کنید و توضیحات مفصلش را در آنجا ببینید.
در مورد ۲، اندازه خانه های سرردیف ها و یا سرستون ها تا آنجایی که من می دانم، متناسب با نوشته داخل آن تنظیم می شود و قابل تغییر نیست.
در مورد ۴ یکی از روشها شاید این باشد که یک if قرار دهید.
راجع به دو مورد دیگر هم به نظرم توضیحات کامل داخل آموزشها وجود دارد. هم به روش guide و هم به روش programing.
به نظرم اگر آموزشها را فراهم کنید ضرر نمی کنید.
با سلام مجدد خدمت شما برادر بزرگوار
راجع به سوال دومتان یک کاری که می توانید بکنید این است که ستون سرردیف ها را پاک کنید و در عوض یک ستون به ستون های داده هایتان اضافه کنید و سرردیف ها را داخل این ستون اضافه کنید.
موفق باشید.
سلام من تمام جلسات رو تهیه کردم و شروع به یادگیری کردم در جلسه سوم مطابق شما پیش میرم ولی همون اول تو saveکردن ایراد میگیرد برنامه رو که با نام جدیدsave as میکنم موقع اجرا خطا میگیره و وقتی axisتعریف میکنم باز هم خطا میگیره
@علیرضا محمدی, مشکل از ورژن متلب بود که با عوض کردن نسخه متلب مشکل حل شد
لطفا یک پیش نمایش از این بخش قرار دهید