محصولات دکتر نورمحمدی

محصولات دکتر نورمحمدی

  • هنوز امتیازی ثبت نشده است!
  1. با سلام برای اجرا ابتدا آدرس متلب را با آدرس پوشه ای که فایل با پسوند p. است، یکی کنید سپس نام فایل را بدون پسوند p. در workspace بنویسید و اینتر را بزنید.

  2. سلام وقت شما هم بخیر نحوه تهیه gui در مبحث آموزش واسط های گرافیکی به طور مفصل داخل همین سایت آموزش داده شده است.

  3. (مهمان)

    سلام وقتتون بخیر آیا در این آموزش نحوه تهیه خود gui هم آموزش داده می شود یا صرفا از gui به صورت آماده به عنوان ابزار استفاد می کنید ؟

  4. سلام من طبق مباحث کتاب دارم پیش می رم. جلسات بعدی بیشتر به این مبحث پرداخته. موفق باشید.

  5. (مهمان)

    سلام. وقت بخیر . در حال حاضر بیست و سه جلسه از آموزشهای کنترل هواپیما روی سایت قرار گرفته ولی هنوز چیزی از طراحی کنترل کننده در اون دیده نمیشه .

  6. سلام وقت شما هم بخیر. بله قراره که طراحی کنترل کننده تدریس بشه و ان شاءالله میشه ولی هنوز تکمیل نشده. سعی می کنم هر هفته ان شاءالله یک جلسه داخل سایت بذارم.

  7. (مهمان)

    سلام . وقت بخیر . در این دوره جدید قرار بود ادامه درس خانم رشیدی تدریس بشه . یعنی طراحی کنترل کننده .با توجه به فایل هایی که من تهیه کردم هیچ کدوم داخلش نبود.

  8. بله

  9. (مهمان)

    با سلام من این آموزش رو خریدم .این gui فقط برای سیستم های پیوسته است یا این که برای سیستم های گسسته هم اسفاده می شه؟ اگر فقط برای سیستم های پیوسته است آیا می توانید برای سیستم های گسسته برای من طراحی کنید؟لطفا هزینه را هم اعلام کنید. ضمنا این فایل که خریدم شامل یک فیلم و یک فایل با پسوند p. است که اجرا نمی شود.لطفا راهنمایی کنید. ممون

  10. (مهمان)

    با سلام آیا از این gui برای تابع تبدیل گسسته هم می توان استفاده کرد؟

  11. (مهمان)

    سلام خسته نباشید پیش نیاز این دوره کنترل خطیه؟؟؟؟؟

  12. با سلام مجدد خدمت شما برادر بزرگوار راجع به سوال دومتان یک کاری که می توانید بکنید این است که ستون سرردیف ها را پاک کنید و در عوض یک ستون به ستون های داده هایتان اضافه کنید و سرردیف ها را داخل این ستون اضافه کنید. موفق باشید.

  13. با سلام خدمت شما برادر بزرگوار از اینکه دیر پاسخ سوالتان را می دهم عذرخواهی می کنم، بخاطر اینکه دیر متوجه شدم. خدمت شما عرض کنم در مورد 1، با همان روش exe کردن می توانید به هدفتان برسید. من این کار را در یک کامپیوتر دیگر که البته متلب هم روی آن نصب بود، البته بدون استفاده از متلب انجام دادم که خیلی کند اجرا شد. شما هم می توانید روش exe کردن را در اینترنت جستجو کنید و توضیحات مفصلش را در آنجا ببینید. در مورد 2، اندازه خانه های سرردیف ها و یا سرستون ها تا آنجایی که من می دانم، متناسب با نوشته داخل آن تنظیم می شود و قابل تغییر نیست. در مورد 4 یکی از روشها شاید این باشد که یک if قرار دهید. راجع به دو مورد دیگر هم به نظرم توضیحات کامل داخل آموزشها وجود دارد. هم به روش guide و هم به روش programing. به نظرم اگر آموزشها را فراهم کنید ضرر نمی کنید.

  14. با سلام خدمت شما عرض کنم که در مورد gui اگر سوالی داشته باشید در خدمتم ولی راجع به این سوال شما که مفهومی است برای اینکه جواب کاملی گرفته باشید، بهتر است که سوالتان را از مدرس درس مد لغزشی جناب آقای دکتر موسی پور بپرسید. با تشکر

  15. (مهمان)

    با سلام کنترل کننده مود لغزشی برای سیستم های مرتبه بالاتر مثل۴ وقتی فضای حالت به شکل معمول نیست, چطوری استخراح میشه؟

  16. (مهمان)

    با سلام بسیار ممنون میشم اگه لطف نموده و ملاحظه فرمایید من می خواستم فایل " آموزش واسط های گرافیکی (gui) در متلب" رو خریداری کنم ولی قبلش میخوام مطمئن بشم که مواردی که من نیاز درام تو اون فایل آموزشی بررسی شده باشه. من یک gui نسبتا حجیم ایجاد کرده ام که شامل چندین سربرگ (tab) هست و دارای تعداد بسیار زیادی هم جدول هست و این gui با استفاده از GUIDE ایجاد شده است. من چند تا مشکل دارم. 1- اولین سوالم این هست که اگه بخوام اون رو با یک کامپیوتر دیگه که متلب روش نصب نیست اجرا کنم آیا امکانپذیر هست؟ (البته میدونم که با روش های مختلف میشه فایل exe ایجاد کرد ولی میخوام اشکالات احتمالیش رو بدونم). 2- فرض کنید یک جدول با guide ایجاد می کنید و موارد مختلف رو در سردیف ها می نویسید. وقتی جدول رو ایجاد میکنید ستونی که در حقیقت عنوان ردیف ها در اون وارد شده (نه ستون اول که در آن داده ها رو وارد می کنید) خیلی پهن تر از مقداری که نیاز هست بوجود میاد و امکان کم کردن عرض اون نیست. خواستم بدونم چطور میشه عرض این ستون رو به اندازه دلخواه تغییر داد؟ 3- چگونه می توان در یک یا چند سطر از ستونی که در قسمت 2 اشاره شد منوی کشویی (pop-up menu) ایجاد کرد؟ 4- شما با guide یک جدول ایجاد می کنید و میخواهید با کد نویسی در celledit callback آن بخواهید که مقدار ستون اول و دوم را جمع نموده و در ستون سوم قرار دهد؟ اگر از کد زیر استفاده کنید (فرض می کنیم tag این جدول uitable 1 می باشد.) Mydata = get(handles.uitable1,’data’); Mydata(:,3) = Mydata(:,1) + Mydata(:,2); set(handles.uitable1,’data’,Mydata); پس از اجرا کردن پیغام خطای زیر را می دهد Undefined operator '+' for input arguments of type 'cell'. برای رفع این اشکال باید حتما از قبل در خانه های جدول داده وارد شود (مثلا همه آنها را صفر قرار دهیم). سوال من این هست که چگونه می توان بدون وارد کردن داده اولیه در جدول، عمل فوق را انجام داد؟ 5- سوال آخر این که چون این gui حجیم هست و به گونه ای است که کاربر بایست تعداد بسیار زیادی داده اولیه را در آن وارد کند و روزانه تعداد کمی از آنها را بروزرسانی کند، چگونه میتوان آخرین داده ای که کاربر وارد کرده را درون آن ذخیره کرد تا دفعه بعد که gui اجرا می شود آخرین داده های که کاربر وارد کرده را نمایش دهد و نیاز نباشد کابر در هر بار انبوهی داده وارد نماید که کاری خسته کننده خواهد بود. برای اینکار من از توابع savestate و restorestate استفاده می کنم اما اشکال آن این است که علاوه بر جالب نبودن، برای جداولی که درون guide به ناچار با استفاده از programming ایجاد شده نیز کار نمی کند و ممکن است برای موردی که در قسمت ۱ مطرح شد نیز ایجا اشکال نماید. خواستم بدونم روش بهتر چیست؟ با تشکر از صبر و حوصله جنابعالی

  17. (مهمان)

    @علیرضا محمدی, مشکل از ورژن متلب بود که با عوض کردن نسخه متلب مشکل حل شد

  18. (مهمان)

    سلام من تمام جلسات رو تهیه کردم و شروع به یادگیری کردم در جلسه سوم مطابق شما پیش میرم ولی همون اول تو saveکردن ایراد میگیرد برنامه رو که با نام جدیدsave as میکنم موقع اجرا خطا میگیره و وقتی axisتعریف میکنم باز هم خطا میگیره

  19. (مهمان)

    لطفا یک پیش نمایش از این بخش قرار دهید