آموزش کاربردی آردوینو – ورودی و خروجی دیجیتال

بازدید: 1581 بازدید
آموزش کاربردی برد آردوینو

درسالهای اخیر Arduino رشد چشمگیری در دنیای الکترونیک داشته است. آردوینو یک برد اپن سورس مناسب برای نمونه سازی می باشد و بر اساس سخت افزار و نرم افزار ساده پایه ریزی و طراحی شده است. اگر شما صاحب ایده هستید یا علاقه مند به سرگرمی و یا ایجاد سیستم های تعاملی هستید حتی با تجربه و دانش بسیار اندک در حوزه الکترونیک می توانید از آردوینو برای ایجاد پروژه خود استفاده نمایید!

آردوینو می تواند با استفاده از سنسور های مختلف محیط اطراف را احساس کند ، آردوینو می تواند با کنترل لامپ ها ، موتور ها  و سایر ماژول ها بر دنیای اطراف خود تأثیر گزاری کند. شما برای کد نویسی به هیچ نرم افزار جانبی و یا کامپایلر دیگری نیاز ندارید. پروژه های آردوینو می توانند به صورت stand-alone و یا مرتبط با سایر نرم افزار های کامپیوتر شخصی شما باشد. برای مثال شما می توانید فرمان های خود را برای کنترل موتور ها با یک کامپیوتر شخصی از طریق پورت USB ارسال نموده و یا داده های سنسورها را نیز از همین پورت دریافت نمایید.

آردوینو تقریبا می تواند به هر چیزی وصل شود ، کامپیوتر شخصی ، گوشی موبایل ، تبلت ، لپ تاپ ، شبکه های محلی و اینترنت از طریق سیم و وایفای ، اتومبیل شخصی ، دستگاهای موجود در منزل و هزاران هزار مورد دیگر.

آردوینو در سال 2006 موفق به اخذ یک دیپلم افتخاری در بخش Digital Communities از جشنواره Ars Electronica Prix شده است.

سعی کرده ایم مطالب را به ساده ترین شکل بیان کنیم تا همه دوستان بتوانند استفاده کافی را ببرند. در این مجموعه آموزشی که به صورت کاملا عملی ارائه شده است تولید خروجی دیجیتال ماند تولید فرامین مختلف برای روشن کردن LED یا به صدا درآوردن یک Buzzer و یا ارسال اطلاعات به یک Bargraph LED Array ارسال اطلاعات به 7-segement و همچنین خواندن ورودی دیجیتال مانند دکمه و کار با شیلد Multi Function مورد بررسی قرار گرفته است.

به امید آنکه مطالب برای شما قابل استفاده بوده باشد..
بسیار خوشحال میشویم که با نظرات بسیار ارزشمند خود ما را در این راه یاری بفرمایید. هم چنین در صورتی که می خواهید با نحوه اتصال برد آردوینو  به سیمولینک متلب آشنا شوید می توانید از آموزش مربوط به آن استفاده کنید.


جلسه اول :

مقدمه ای بر بردهای آردوینو، معرفی امکانات و محیط برنامه نویسی


جلسه دوم :

آشنایی با Arduino Mega2560، نوشتن اولین برنامه برای روشن کردن یک LED


جلسه سوم :

یک برنامه ساده برای چشمک زدن یک LED و دو LED، محاسبه مقاومت مورد نیاز و بستن یک مدار ساده بر روی bread board


جلسه چهارم :

بحث ورودی دیجیتال، خواندن یک دکمه از نوع Push button


جلسه پنجم :

جلوگیری از ارتعاشات مکانیکی در خواندن دکمه debounce توسط برنامه نویسی، آشنایی با LED آرایه ای بارگراف، بستن مدار


جلسه ششم :

کنترل یک بارگراف توسط یک دکمه، استفاده از حلقه switch و حلقه for در کدنویسی


جلسه هفتم :

آشنایی با Multi Function Sheild، نصب کتابخانه های لازم، بررسی مثال مربوط به Buzzer، بررسی مثال خواندن دکمه ها


جلسه هشتم :

کار با Multi Function Sheild،بررسی مثال مربوط به LED های روی شیلد، انجام دو مثال برای کار کردن با LED های روی شیلد و دکمه های آن


جلسه نهم :

کار با Multi Function Sheild،بررسی مثال مربوط به 7-Segement های روی شیلد، نمایش عبارت “Besmellah” و شیفت آن، کار با دکمه های شیلد بدون استفاده از کتابخانه


جلسه دهم :

کار با Multi Function Sheild،نوشتن برنامه کرنومتر و ساعت و نمایش بر روی 7-Segement های شیلد


قیمت اصلی ۴۹۲,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۳۵۶,۴۰۰ تومان است.Add to cart

مطالعه بیشتر