@مدیر سایت,
ممنون بابت پاسخ سریع شما.
منتظر آموزشهای بیشتر توی این حوزه هستم و امیدوارم این مبحث را کامل کنید.
در مورد تخفیف من اصلا راضی نیستم شما ضرر کنید، ولی انشاالله اگر زمانی این امکان فراهم شد که بتونم با تخفیف ۵۰ درصد آموزشها را خریداری کنم، حتما اقدام میکنم. البته میدانم ارزش آموزشهای شما دهها برابر بیش از اینها هست.
خیلی ممنون بابت لطف و مهربانی شما.
مدیر سایت
–
@مهری,
علیکم سلام
ممنون از سوال خوبتون.
ببینید اینکه توی تلفیقی که ما انجام میدیم یعنی تلفیق فازی و مد لغزشی به نوعی میشه گفت که ضرایب خودشون رو با خطای موجود تطبیق میدن حرف درستیه. اما منظور من از تلفیق کنترل تطبیقی در واقع پیدا کردن یک قانون تطبیق ریاضیه که اثبات ریاضی داره. با این حال میشه گفت که کنترل فازی هم که انجام میدیم باعث میشه که ضرایب هر لحظه خودشون رو با شرایط جدید وفق بدن
مهری(مهمان)
–
سلام مجدد. ببخشید زیاد سوال میکنم.
شما در ابتدای پست فرمودید «روش های تحلیلی وقتی با هم تلفیق می شوند باید اثبات ریاضی داشته باشند». آیا درست است بگویم در صورت ترکیب فازی، چون اثباتی وجود ندارد ، لذا کنترل کننده را به صورت تطبیقی پیادهسازی میکنیم؟
ممنون میشوم به این سوال هم پاسخ دهید.
پیروز باشید.
مدیر سایت
–
@مهری,
سلام
اول از همه از نظری که دادید تشکر می کنم.
باور بفرمایید من تا پیش از این همین آموزش ها رو ساعتی هشتاد هزارتومان تدریس می کردم. اما چون دیدم بارها و بارها باید تدریس کنم تصمیم گرفتم با قیمت بسیار پایینتر یعنی ساعتی ده هزاتومان ضبط کنم و روی سایت قرار بدم. با این حال بعضی اوقات سی درصد هم تخفیف بهشون اضافه میشه. یعنی کمتر از ده درصد اون پولهایی که قبل می گرفتم. با همه این اوصاف شما بفرمایید چقدر تخفیف می خواید تا براتون در نظر بگیرم.
در مورد فازی-مدلغزشی باید عرض کنم که من این ترکیب رو انجام دادم و مقاله هم کردم. و توی برنامم هم هست که بعد از این تدریس روی سایت قرار بدم احتمالا توی دو روز آینده اینکار محقق میشه. فعلا میخوام در مورد خود مد لغزشی و انواع اون بحث کنم مثل second order sliding mode ، مثل Terminal sliding mode و ... بعد از اتمام اینها سراغ تلفیق مد لغزشی با بقیه روش ها مثل فازی و احتمالا تطبیقی (که یکی از موضوعات پایان نامه دکتری خودم هست) خواهم آمد.
در مورد نظر دوستتون باید عرض کنم (با کمال احترام) ایشون اشتباه می کنند چون ضرورتی نداره که همزمان از تطبیقی و فازی استفاده بشه.و میشه هر کدوم رو به صورت جداگانه و یا با هم استفاده کرد
مهری(مهمان)
–
سلام و خستهنباشید.
هزینه آموزشها خیلی بالاست، حتی با اعمال تخفیف ۳۰ درصد! اگر امکانش هست لطفا برای دوستان دانشجوتون تخفیف ۵۰ درصدی در نظر بگیرید تا هم من وهم خیلی های دیگراستطاعت خریداش را پیدا کنیم.
جای بحث حذف پدیده چترینگ با کمک فازی خالی هست. و همچنین بحث کنترلکننده ترکیبی فازی-لغزشی-تطبیقی.
دوستی میگفت در صورت استفاده از روش فازی باید کنترل تطبیقی نیز پیاده سازی شوذ زیرا تطبیقی بودن اثباتی بر کنترلکننده فازی شما نیز هست. نمیدانم این حرف صحیح است یا نه. شما که متخصص این حوزه هستید، نظرتون چیست. در صورت تایدد یا رد میشود بیشتر توضیح دهید.
ممنون از لطف و توجه شما.
پیروز باشید
مدیر سایت
–
@amir m,
منم از شما بابت خوندن دقیق جزوه ازتون تشکر می کنم. لطف کردید نظر دادید
درود...
amir m
–
@مدیر سایت,
خواهش میکنم. جزوه بسیار خوبی نوشتید، امیدوارم همونطور که خودتون گفتید به زودی بسط و توسعه اش بدهید.
و بابت پاسخگو بودنتون سپاسگزارم.
همیشه دنبال این بودم که چطور میشه فازی کنترل رو انجام داد چون تو دانشگاه ما فقط در مورد مقدمات فازی میگن آخرشم نفهمیدیم چطور میشه کنترل کرد. آقا دمتون گرم
مدیر سایت
–
@amir m,
سلام
ممنون از سوالتون. معلومه که خوب خوندید.
قبل از پاسخ عرض بکنم که قراره فیلم های در زمینه گام به عقب با جزئیات کامل تا چند وقت دیگه آماده بشه. از شما و بقیه دوستان دعوت می کنم که در کانال تلگرام ما عضو بشن تا سریعتر در جریان کارهای سایت قرار بگیرند.
اما در مورد پاسخ شما. ببینید سیستم های که مرتبه ان هستند رو میشه به فرم کانونیکال نوشت یعنی مثلا برای یک سیستم مرتبه دو:
x1dot=x2
x2dot=f(x)+g(x)u
خب حالا میتونید این رو به صورت برداری در نظر بگیرید و مثل مثال سوم جزوه پیش برید.
amir m
–
سلام مجدد. یه سوال هم من ازتون داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید. اگر معادله ما به فرم آفین ولی از مرتبه 2 (ایکس دابل دات = اف + جی*یو + اغتشاش یا هر عدم قطعیت دیگری) باشه به چه صورت باید عمل کرد؟ آیا گام جدیدی اضافه خواهد شد؟
مهری (مهمان) –
@مدیر سایت, ممنون بابت پاسخ سریع شما. منتظر آموزشهای بیشتر توی این حوزه هستم و امیدوارم این مبحث را کامل کنید. در مورد تخفیف من اصلا راضی نیستم شما ضرر کنید، ولی انشاالله اگر زمانی این امکان فراهم شد که بتونم با تخفیف ۵۰ درصد آموزشها را خریداری کنم، حتما اقدام میکنم. البته میدانم ارزش آموزشهای شما دهها برابر بیش از اینها هست. خیلی ممنون بابت لطف و مهربانی شما.
مدیر سایت –
@مهری, علیکم سلام ممنون از سوال خوبتون. ببینید اینکه توی تلفیقی که ما انجام میدیم یعنی تلفیق فازی و مد لغزشی به نوعی میشه گفت که ضرایب خودشون رو با خطای موجود تطبیق میدن حرف درستیه. اما منظور من از تلفیق کنترل تطبیقی در واقع پیدا کردن یک قانون تطبیق ریاضیه که اثبات ریاضی داره. با این حال میشه گفت که کنترل فازی هم که انجام میدیم باعث میشه که ضرایب هر لحظه خودشون رو با شرایط جدید وفق بدن
مهری (مهمان) –
سلام مجدد. ببخشید زیاد سوال میکنم. شما در ابتدای پست فرمودید «روش های تحلیلی وقتی با هم تلفیق می شوند باید اثبات ریاضی داشته باشند». آیا درست است بگویم در صورت ترکیب فازی، چون اثباتی وجود ندارد ، لذا کنترل کننده را به صورت تطبیقی پیادهسازی میکنیم؟ ممنون میشوم به این سوال هم پاسخ دهید. پیروز باشید.
مدیر سایت –
@مهری, سلام اول از همه از نظری که دادید تشکر می کنم. باور بفرمایید من تا پیش از این همین آموزش ها رو ساعتی هشتاد هزارتومان تدریس می کردم. اما چون دیدم بارها و بارها باید تدریس کنم تصمیم گرفتم با قیمت بسیار پایینتر یعنی ساعتی ده هزاتومان ضبط کنم و روی سایت قرار بدم. با این حال بعضی اوقات سی درصد هم تخفیف بهشون اضافه میشه. یعنی کمتر از ده درصد اون پولهایی که قبل می گرفتم. با همه این اوصاف شما بفرمایید چقدر تخفیف می خواید تا براتون در نظر بگیرم. در مورد فازی-مدلغزشی باید عرض کنم که من این ترکیب رو انجام دادم و مقاله هم کردم. و توی برنامم هم هست که بعد از این تدریس روی سایت قرار بدم احتمالا توی دو روز آینده اینکار محقق میشه. فعلا میخوام در مورد خود مد لغزشی و انواع اون بحث کنم مثل second order sliding mode ، مثل Terminal sliding mode و ... بعد از اتمام اینها سراغ تلفیق مد لغزشی با بقیه روش ها مثل فازی و احتمالا تطبیقی (که یکی از موضوعات پایان نامه دکتری خودم هست) خواهم آمد. در مورد نظر دوستتون باید عرض کنم (با کمال احترام) ایشون اشتباه می کنند چون ضرورتی نداره که همزمان از تطبیقی و فازی استفاده بشه.و میشه هر کدوم رو به صورت جداگانه و یا با هم استفاده کرد
مهری (مهمان) –
سلام و خستهنباشید. هزینه آموزشها خیلی بالاست، حتی با اعمال تخفیف ۳۰ درصد! اگر امکانش هست لطفا برای دوستان دانشجوتون تخفیف ۵۰ درصدی در نظر بگیرید تا هم من وهم خیلی های دیگراستطاعت خریداش را پیدا کنیم. جای بحث حذف پدیده چترینگ با کمک فازی خالی هست. و همچنین بحث کنترلکننده ترکیبی فازی-لغزشی-تطبیقی. دوستی میگفت در صورت استفاده از روش فازی باید کنترل تطبیقی نیز پیاده سازی شوذ زیرا تطبیقی بودن اثباتی بر کنترلکننده فازی شما نیز هست. نمیدانم این حرف صحیح است یا نه. شما که متخصص این حوزه هستید، نظرتون چیست. در صورت تایدد یا رد میشود بیشتر توضیح دهید. ممنون از لطف و توجه شما. پیروز باشید
مدیر سایت –
@amir m, منم از شما بابت خوندن دقیق جزوه ازتون تشکر می کنم. لطف کردید نظر دادید درود...
amir m –
@مدیر سایت, خواهش میکنم. جزوه بسیار خوبی نوشتید، امیدوارم همونطور که خودتون گفتید به زودی بسط و توسعه اش بدهید. و بابت پاسخگو بودنتون سپاسگزارم.
مدیر سایت –
@نازی, خواهش می کنم
نازی (مهمان) –
همیشه دنبال این بودم که چطور میشه فازی کنترل رو انجام داد چون تو دانشگاه ما فقط در مورد مقدمات فازی میگن آخرشم نفهمیدیم چطور میشه کنترل کرد. آقا دمتون گرم
مدیر سایت –
@amir m, سلام ممنون از سوالتون. معلومه که خوب خوندید. قبل از پاسخ عرض بکنم که قراره فیلم های در زمینه گام به عقب با جزئیات کامل تا چند وقت دیگه آماده بشه. از شما و بقیه دوستان دعوت می کنم که در کانال تلگرام ما عضو بشن تا سریعتر در جریان کارهای سایت قرار بگیرند. اما در مورد پاسخ شما. ببینید سیستم های که مرتبه ان هستند رو میشه به فرم کانونیکال نوشت یعنی مثلا برای یک سیستم مرتبه دو: x1dot=x2 x2dot=f(x)+g(x)u خب حالا میتونید این رو به صورت برداری در نظر بگیرید و مثل مثال سوم جزوه پیش برید.
amir m –
سلام مجدد. یه سوال هم من ازتون داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید. اگر معادله ما به فرم آفین ولی از مرتبه 2 (ایکس دابل دات = اف + جی*یو + اغتشاش یا هر عدم قطعیت دیگری) باشه به چه صورت باید عمل کرد؟ آیا گام جدیدی اضافه خواهد شد؟
مدیر سایت –
@amir m, خواهش می کنم
amir m –
@مدیر سایت, مرسی دریافت شد
مدیر سایت –
@amir m, سلام لینک جزوه بلافاصله به ایمیلتون فرستاده میشه. لطفا اسپمتون رو چک بفرمایید چون اکثر اوقات به اسپم میره. درود
amir m –
سلام من مبلغ جزوه گام به عقب رو واریز کردم لطفا برایم ارسال کنید.
مدیر سایت –
@Reza, چشم حتما این کارو خواهم کرد. ممنون از نظرتون سپاس
Reza (مهمان) –
لطفا حل تمرینات بیشتری از فصل 7 رو روی سایت قرار دهید. پیشاپیش از لطف شما متشکرم
کیان (مهمان) –
به نظر من هم خوبه کارشون
مدیر سایت –
@فاطمه, نظر لطف شماست ممنون از نظری که دادید
فاطمه (مهمان) –
خیلی عالییییییییییییییییییییی بود. مرسییییییییییییییی