با سلام
تمام فایل های اصلی به فرمت mp4 هستند اما در نهایت برای برخی تدابیر امنیتی به فرمت zxp تبدیل می شوند. لطفا جهت راهنمایی با پشتیبانی انلاین سایت تماس بگیرید تا مشکل شما برطرف شود.
ali(مهمان)
–
با سلام
لطفا فایل های ویدیویی خودتان را به فرمت mp4 تولید نمایید تا دردسر اجرای این فایل ها را نداشته باشیم.
راهنمایی فرمایید چطور می توان این فایل های zxp را اجرا کرد.
ali(مهمان)
–
با سلام
لطفا فایل های ویدیویی خودتان را به فرمت mp4 بگذارید تا سریعا بتوانیم استفاده نماییم.
فایل های این ویدیو در قالب zip و با پسوند zxp می باشد. چطور این فایل ها اجرا می گردد.
مهندس بابایی
–
پاسخ سوال شما در سوال بعدی شما به طور کامل ذکر شد.
مهندس بابایی
–
با سلام
ببینید سیستم کوادروتور دارای دینامیک پیچیده ای است. اگر در مفاهیم اولیه مشکل دارید حتما جلسات ابتدایی این اموزش رو به دقت مطالعه بفرمایید.
در رابطه با بحث عدم قطعیت شما می بایست ابتدا مفهوم عدم قطعیت را درک کنید. عدم قطعیت به معنای تردید ما در اندازه گیری یک پارامتر می باشد.بنابراین هرگاه برای هر پارامتری خطایی در اندازه گیری ان وجود داشته باشد که برای ما ناشناخته باشد می تواند به عنوان یک سورس عدم قطعیت در نظر گرفته شود.
برای سیستم کوادروتور نیز، عدم قطعیت های کنترلی مانند عدم قطعیت پارامتری و عدم قطعیت دینامیک مدل نشده در نظر گرفته می شود که مثلا می تونید 30% عدم قطعیت در پارامترهای سیستم در نظر بگیرید.
روش هایی هم که برای خنثی کردن این عدم قطعیت ها معمولا در سیستم های مشابه کوادروتور در نظر گرفته می شوند، روش های مقاوم تطبیقی هست. یعنی روش های مانند H-بی نهایت، مد لغزشی که با کنترلر تطبیقی ترکیب می شوند و در نهایت با قوانین تطبیقی این عدم قطعیت ها تخمین زده می شوند و با کنترلر های مقاوم کنترل می شوند.
اما دوست عزیز این موضوع در سطح پیشرفته از دانش کوادروتور مطرح می شود، اگر شما هنوز در مفاهیم اولیه مشکل دارید، ورود به این موضوع برای شما کمی زود است.
موفق باشید.
javad(مهمان)
–
با عرض معذرت و سپاس از وقتی که گذاشتن
اما برای من هیچی نشون نمیده
با تشکر از شما
مهندس بابایی
–
با سلام
پاسخ سوال شما در پرسش بعدی شما داده شده است. ملاحظه بفرمایید.
javad(مهمان)
–
سلام خانم دکتر
ببخشید من در مفاهیم اولیه مشکل دارم
میشه همین جا این سوال رو جواب بدین
منظور از عدم قطعیتها در کوادرتور چيست و چگونه برای مقابله با آنها کنترلکننده باید تنظيم میشود؟ پارامترهای ترمها عدم قطعیتها در کوادرتور چگونه به دست میآیند؟
جواد(مهمان)
–
خانم دکتر ببخشید سوال دیگه ای که در شبیه سازی ها برام پیش میاد بصورت زیر هستش ممنونم میشم جواب بدین.
منظور از عدم قطعیتها در کوادرتور چیه و چگونه برای مقابله با آنها کنترلکننده باید تنظيم بشه؟ همچنین پارامتر ترمهای عدم قطعیتها در کوادرتور چگونه به دست میان؟
مهندس بابایی
–
با سلام
اگر دقت کرده باشید اکثر مقالات با محوریت کوادروتور که از روش مد لغزشی برای کنترل کوادروتور استفاده نموده اند، با دید یک سیستم چند متغیره این طراحی رو انجام داده اند. ما یک سطح اسلاید تعریف نمی کنیم، یا یک کنترل کننده طراحی نمی کنیم، بلکه چند سطح اسلاید و چند کنترلر مجزا برای هر یک از متغیرهای اصلی سیستم کوادروتور تعریف می کنیم که این موضوع از ماهیت های اصلی کنترلر مد لغزشی هست که فقط برای یک سیستم تک ورودی تک خروجی استفاده نمی شه، بلکه مد لغزشی چند سطحی خواهیم داشت که برای سیستم های چند ورودی-چندخروجی قابل اجراست که در سیستم کوادروتور هم دقیقا همین موضوع اجرا شده است.
موفق باشید.
جواد(مهمان)
–
سلام خانم مهندس
وقتتون بخیر
بنده میخواستم یک سیستم کنترلی کوادروتور رو بررسی کنم به سوالی برخورد کردم که گفتم از شما بپرسم. ممنونم میشم که جواب بدین.
1) روش بیانشده برای کنترل مود لغزشی که در مقالات وجود دارد برای یک مسئله ساده (SISO) بیانشده است. در حالی که این سیستم کوادروتور MIMO هست. این رو چطور میشه توجیه کرد.
مهندس بابایی
–
با سلام
از همان قسمتی که ورودی به سیستم اعمال می شود می تونید یک اغتشاش خارجی که فرمت های متفاوتی هم می تونه داشته باشه به سیستم اعمال کنید. توصیه می کنم ابتدا دامنه اغتشاش رو پایین در نظر بگیرید و کم کم تا جایی که کنترل کننده توانایی حذف اون رو داره، دامنه و فرکانس رو افزایش بدید.
موفق باشید.
محمد(مهمان)
–
چطور باید external disturbance را روی سیستم اعمال کنیم ؟
مهندس بابایی
–
با سلام
خیر. متاسفانه فرصتی برای شبیه سازی بر اساس سیمولینک نیست.
ایمیل: rose.babaie@gmail.com
موفق باشید.
ن(مهمان)
–
سلام، خانم مهندس چرا هیچ ایمیلی از شما نیست؟!
راجع به شبیه سازی کاش با سیمولینک انجام میدادید...ممکن هست خیلی زود فایل سیمولینک را با توضیح بگذارید؟
مهندس بابایی
–
با سلام
دوست عزیز دقت کنید که خیلی از این سوالاتی که شما تا الان پرسیدید و من پاسخ دادم، قطعا اگر با استاد راهنما و مشاور پایان نامتون هم صحبت می کردید چون شناخت کافی روی سیستم شما دارند می تونستند شما رو راهنمایی کنند.
اما برای اینکه مشکل شما حل بشه، به نکته ای که در ادامه میگم دقت کنید:
ما در عمل (real application) نباید یک ضربه ناگهانی با یک دامنه نامتعارف مثل مال شما (150) در ورودی کنترلی خودمون داشته باشیم. بنابراین باید به دنبال حذف اون باشیم. برای این کار باید ضریب کنترلی مربوط به پارامتر U خودمون رو تا حد امکان کاهش بدیم تا به U فرصت کافی بدیم تا بتونه خودش رو صاف کنه و اون ضربه ناگهانی از بین بره. بنابراین بینید کدوم پارامترها و ضرایب روی U شما تاثیر مستقیم دارند، اونها رو شروع به کاهش دادن بکنید تا کم کم ضربه ایجاد شده حذف بشه یا به حداقل ممکن برسه.
و اینکه چرا نتایج شما درست نباشه؟ اگر با نکاتی که اموزش دادم طراحی رو انجام دادید و به نتایجی که ذکر کردید رسیدید، قطعا پاسخ های شما صحیح است. فقط نکته اخری رو هم که بهتون گفتم رو هم حتما اعمال کنید.
موفق باشید.
محمد عبداله زاده(مهمان)
–
سلام خاتم دکتر ببخشید ی سوال دیگه خانم دکتر طبق فرمایشاتتون بر روی سیستم تابع هزینه قبلی نوشتم با انتخاب بعضی ضرایب به صورت ثابت خانم دکتر الان ج درستی میده ولی U در ابتدای ضربه سریع به 150 به -150 داره و بعد فورا مقدار 3.5 پایدار میشه به صورت سریع خانم دکتر در حالی که در smc این چنین حالتی نداریم ولی هم S مقدارش صفر میشه و هم x مقدار پایدار میگیره هر چی تلاش کردم تا مقدار U محدود کنم نتونستم شما راهی بنظرتون میرسه والا هنوز نمی دونم که این ج که گرفتم ج درست هست یا نه ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید بهم بدید با تشکر و خیلی ممنون بابت اموزش های بسیار عالیتون
مهندس بابایی
–
پایدار باشید.
ن(مهمان)
–
متشکرم. موفق باشید
مهندس بابایی
–
با سلام
جلسه دهم، به موضوع الگوریتم ژنتیک اختصاص دارد.
موفق باشید.
مهندس بابایی –
با سلام تمام فایل های اصلی به فرمت mp4 هستند اما در نهایت برای برخی تدابیر امنیتی به فرمت zxp تبدیل می شوند. لطفا جهت راهنمایی با پشتیبانی انلاین سایت تماس بگیرید تا مشکل شما برطرف شود.
ali (مهمان) –
با سلام لطفا فایل های ویدیویی خودتان را به فرمت mp4 تولید نمایید تا دردسر اجرای این فایل ها را نداشته باشیم. راهنمایی فرمایید چطور می توان این فایل های zxp را اجرا کرد.
ali (مهمان) –
با سلام لطفا فایل های ویدیویی خودتان را به فرمت mp4 بگذارید تا سریعا بتوانیم استفاده نماییم. فایل های این ویدیو در قالب zip و با پسوند zxp می باشد. چطور این فایل ها اجرا می گردد.
مهندس بابایی –
پاسخ سوال شما در سوال بعدی شما به طور کامل ذکر شد.
مهندس بابایی –
با سلام ببینید سیستم کوادروتور دارای دینامیک پیچیده ای است. اگر در مفاهیم اولیه مشکل دارید حتما جلسات ابتدایی این اموزش رو به دقت مطالعه بفرمایید. در رابطه با بحث عدم قطعیت شما می بایست ابتدا مفهوم عدم قطعیت را درک کنید. عدم قطعیت به معنای تردید ما در اندازه گیری یک پارامتر می باشد.بنابراین هرگاه برای هر پارامتری خطایی در اندازه گیری ان وجود داشته باشد که برای ما ناشناخته باشد می تواند به عنوان یک سورس عدم قطعیت در نظر گرفته شود. برای سیستم کوادروتور نیز، عدم قطعیت های کنترلی مانند عدم قطعیت پارامتری و عدم قطعیت دینامیک مدل نشده در نظر گرفته می شود که مثلا می تونید 30% عدم قطعیت در پارامترهای سیستم در نظر بگیرید. روش هایی هم که برای خنثی کردن این عدم قطعیت ها معمولا در سیستم های مشابه کوادروتور در نظر گرفته می شوند، روش های مقاوم تطبیقی هست. یعنی روش های مانند H-بی نهایت، مد لغزشی که با کنترلر تطبیقی ترکیب می شوند و در نهایت با قوانین تطبیقی این عدم قطعیت ها تخمین زده می شوند و با کنترلر های مقاوم کنترل می شوند. اما دوست عزیز این موضوع در سطح پیشرفته از دانش کوادروتور مطرح می شود، اگر شما هنوز در مفاهیم اولیه مشکل دارید، ورود به این موضوع برای شما کمی زود است. موفق باشید.
javad (مهمان) –
با عرض معذرت و سپاس از وقتی که گذاشتن اما برای من هیچی نشون نمیده با تشکر از شما
مهندس بابایی –
با سلام پاسخ سوال شما در پرسش بعدی شما داده شده است. ملاحظه بفرمایید.
javad (مهمان) –
سلام خانم دکتر ببخشید من در مفاهیم اولیه مشکل دارم میشه همین جا این سوال رو جواب بدین منظور از عدم قطعیتها در کوادرتور چيست و چگونه برای مقابله با آنها کنترلکننده باید تنظيم میشود؟ پارامترهای ترمها عدم قطعیتها در کوادرتور چگونه به دست میآیند؟
جواد (مهمان) –
خانم دکتر ببخشید سوال دیگه ای که در شبیه سازی ها برام پیش میاد بصورت زیر هستش ممنونم میشم جواب بدین. منظور از عدم قطعیتها در کوادرتور چیه و چگونه برای مقابله با آنها کنترلکننده باید تنظيم بشه؟ همچنین پارامتر ترمهای عدم قطعیتها در کوادرتور چگونه به دست میان؟
مهندس بابایی –
با سلام اگر دقت کرده باشید اکثر مقالات با محوریت کوادروتور که از روش مد لغزشی برای کنترل کوادروتور استفاده نموده اند، با دید یک سیستم چند متغیره این طراحی رو انجام داده اند. ما یک سطح اسلاید تعریف نمی کنیم، یا یک کنترل کننده طراحی نمی کنیم، بلکه چند سطح اسلاید و چند کنترلر مجزا برای هر یک از متغیرهای اصلی سیستم کوادروتور تعریف می کنیم که این موضوع از ماهیت های اصلی کنترلر مد لغزشی هست که فقط برای یک سیستم تک ورودی تک خروجی استفاده نمی شه، بلکه مد لغزشی چند سطحی خواهیم داشت که برای سیستم های چند ورودی-چندخروجی قابل اجراست که در سیستم کوادروتور هم دقیقا همین موضوع اجرا شده است. موفق باشید.
جواد (مهمان) –
سلام خانم مهندس وقتتون بخیر بنده میخواستم یک سیستم کنترلی کوادروتور رو بررسی کنم به سوالی برخورد کردم که گفتم از شما بپرسم. ممنونم میشم که جواب بدین. 1) روش بیانشده برای کنترل مود لغزشی که در مقالات وجود دارد برای یک مسئله ساده (SISO) بیانشده است. در حالی که این سیستم کوادروتور MIMO هست. این رو چطور میشه توجیه کرد.
مهندس بابایی –
با سلام از همان قسمتی که ورودی به سیستم اعمال می شود می تونید یک اغتشاش خارجی که فرمت های متفاوتی هم می تونه داشته باشه به سیستم اعمال کنید. توصیه می کنم ابتدا دامنه اغتشاش رو پایین در نظر بگیرید و کم کم تا جایی که کنترل کننده توانایی حذف اون رو داره، دامنه و فرکانس رو افزایش بدید. موفق باشید.
محمد (مهمان) –
چطور باید external disturbance را روی سیستم اعمال کنیم ؟
مهندس بابایی –
با سلام خیر. متاسفانه فرصتی برای شبیه سازی بر اساس سیمولینک نیست. ایمیل: rose.babaie@gmail.com موفق باشید.
ن (مهمان) –
سلام، خانم مهندس چرا هیچ ایمیلی از شما نیست؟! راجع به شبیه سازی کاش با سیمولینک انجام میدادید...ممکن هست خیلی زود فایل سیمولینک را با توضیح بگذارید؟
مهندس بابایی –
با سلام دوست عزیز دقت کنید که خیلی از این سوالاتی که شما تا الان پرسیدید و من پاسخ دادم، قطعا اگر با استاد راهنما و مشاور پایان نامتون هم صحبت می کردید چون شناخت کافی روی سیستم شما دارند می تونستند شما رو راهنمایی کنند. اما برای اینکه مشکل شما حل بشه، به نکته ای که در ادامه میگم دقت کنید: ما در عمل (real application) نباید یک ضربه ناگهانی با یک دامنه نامتعارف مثل مال شما (150) در ورودی کنترلی خودمون داشته باشیم. بنابراین باید به دنبال حذف اون باشیم. برای این کار باید ضریب کنترلی مربوط به پارامتر U خودمون رو تا حد امکان کاهش بدیم تا به U فرصت کافی بدیم تا بتونه خودش رو صاف کنه و اون ضربه ناگهانی از بین بره. بنابراین بینید کدوم پارامترها و ضرایب روی U شما تاثیر مستقیم دارند، اونها رو شروع به کاهش دادن بکنید تا کم کم ضربه ایجاد شده حذف بشه یا به حداقل ممکن برسه. و اینکه چرا نتایج شما درست نباشه؟ اگر با نکاتی که اموزش دادم طراحی رو انجام دادید و به نتایجی که ذکر کردید رسیدید، قطعا پاسخ های شما صحیح است. فقط نکته اخری رو هم که بهتون گفتم رو هم حتما اعمال کنید. موفق باشید.
محمد عبداله زاده (مهمان) –
سلام خاتم دکتر ببخشید ی سوال دیگه خانم دکتر طبق فرمایشاتتون بر روی سیستم تابع هزینه قبلی نوشتم با انتخاب بعضی ضرایب به صورت ثابت خانم دکتر الان ج درستی میده ولی U در ابتدای ضربه سریع به 150 به -150 داره و بعد فورا مقدار 3.5 پایدار میشه به صورت سریع خانم دکتر در حالی که در smc این چنین حالتی نداریم ولی هم S مقدارش صفر میشه و هم x مقدار پایدار میگیره هر چی تلاش کردم تا مقدار U محدود کنم نتونستم شما راهی بنظرتون میرسه والا هنوز نمی دونم که این ج که گرفتم ج درست هست یا نه ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید بهم بدید با تشکر و خیلی ممنون بابت اموزش های بسیار عالیتون
مهندس بابایی –
پایدار باشید.
ن (مهمان) –
متشکرم. موفق باشید
مهندس بابایی –
با سلام جلسه دهم، به موضوع الگوریتم ژنتیک اختصاص دارد. موفق باشید.