محصولات مهندس بابایی

محصولات مهندس بابایی

  • هنوز امتیازی داده نشده است!
  1. (مهمان)

    سلام خسته نباشید چرا در جلسه 9 چترینگ در هیچ یک از نمودارا نیس ؟مگه امکان داره چترینگ کلا حذف شود ؟

  2. با سلام از توجه شما به این مجموعه اوزشی ممنونیم. ظاهرا برای با کردن فایل های تصویری باید نرم افزار پلیر خاصی رو از سایت دانلود بفرمایید. لطفا با پشتیبانی سایت تماس بگیرید تا شما رو راهنمایی کنند. موفق باشید.

  3. (مهمان)

    با سلام ممنون بابت این مجموعه ارزشمند موردی هست که باید ازتون بپرسم. جلسه دوم دو فایل دپوشه فشرده شده وجود داره. یکی فایل پاور پوینت جلسه و دیگری فایلی با فرمت zpx. که حجمی حدود 100 مگابایت هم داره. اصلا نتونستم بازش کنم. اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

  4. با سلام فایل ها چندین بار تست شدند و مشکلی ندارند و به راحتی ران می شوند. سعی کنید با متلب ۲۰۱۷ و یا ۲۰۱۸ فایل ها رو باز کنید شاید مشکل شما برطرف شود.

  5. (مهمان)

    با سلام.من فایل رو خریداری کردم ولی وقتی فایل رو ران میکنم، میره تو حالت compiling و متلب قفل میکنه و دیگه نمیشه کاری کرد و مجبور میشم restartکنم کامپیوتر رو. با تشکر

  6. با سلام متاسفانه این موضوع در برنامه تدریس من نیست اما می تونید با توجه به ارتباط بین روابط دینامیکی پرنده بالزن و کوادروتور از اموزش های کوادروتور برای موضوع خودتون استفاده کنید که البته بحث مربوط به روابط ایرودینامیک پرواز هم تا حدودی بین اجسام پرنده مشترک هستش. موفق باشید.

  7. (مهمان)

    باسلام امکان ارایه آموزش در ارتباط با پرنده بالزن انعطاف پذیر هست براتون؟ ممنون

  8. با سلام از حسن توجه شما به این مجموعه اموزشی ممنونیم. اگر فرصت کنم حتما این موضوع هم اموزش داده خواهد شد.البته پیاده سازی PSO کار سختی نیست و دوستان با کمی مطالعه هم خودشون قادر به انجام این روش خواهند بود. از پیشنهاد شما ممنونیم. موفق باشید.

  9. (مهمان)

    سلام خانوم مهندس جلسات پایانی با توجه به شبیه سازی روش های معروف کنترلی و همچنین آموزش بهینه سازی عصبی بسیار آموزنده بود پیشنهاد میکنم همین کار ببا استفاده از روش pso و بهینه سازی در حالتی که شبیه سازی در سیمولینک انجام شده باشد هم انجام شود این موضوع به عنوان آموزش پایه ای و آموزشی در مقالات با موضوعات دیگر بسیار استفاده میشود

  10. با سلام ابتدا اینکه در فیلم اموزشی جلسات بعد توضیح داده شد که در این اسلاید یک اشتباه تایپی وجود دارد و هیچ ارتباطی به شبیه سازی ها ندارد. اگر دقت کنید در m-file های متلب بر اساس متغیرهای صحیح ، شبیه سازی ها انجام شده است.بنابراین تمام شبیه سازی ها درست هستند. دوم هم اینکه فرمول ei+1 = dXid – Xi+1 دقیقا تعریف رابطه ریاضی اویلر(مشتق) هست که برای اطلاعات بیشتر می تونید به ریاضیات مهندسی مراجعه کنید. سوم هم اینکه اگر به همین فرمول اویلر ei+1 = dXid – Xi+1 دقت کنید در واقع dei برابر با ei+1 = dxid – xi+1 هستش. یعنی شما به جای de1 تعریف معادل ان یعنی e2 یا dx1d-x2 رو جایگزین می کنید. بنابراین این سطوح مشتق به هر دو صورت نوشته شوند صحیح هستند. مثلا (Sphi=dx1d-x2+a1(x1d-x1 یا (Sphi=x1d-x1+a1(x1d-x1 هر دو صورت صحیح هستند. موفق باشید.

  11. (مهمان)

    سلام خانم مهندس من جلسه نهم اسلاید 8 رو متوجه نمیشم که سطوح لغزش رو بر حسب خطاها چرا اینطور گرفتید؟!!! مگر Sphi = de1 + k*e1 نیست؟ بعد خوده de1 = dXd1 - dX1 یا de1 = dXd1 - X2 و e1 = Xd1 - X1 پس چرا شما میگید Sphi = e2 - k*e1 ؟؟؟ اصلا e2 چطور اینجا اومد؟ اون فرمول ei+1 = dXid - Xi+1 رو نمیفهمم چطور بدست میاد؟؟!!!!!! بعد هم (Sphi = dXd1 - X2 + a1*(Xd1 - X1 را قبول دارم ولی تو اسلاید اومده: (Sphi = dXd1 - X2 + a1*(Xd1 - X2 و برای بقیه سطوح هم همین اشتباه تکرار شده !!!!!

  12. با سلام لطفا بیشتر دقت بفرمایید. ببینید ما یک کنترل کننده اسلایدینگ مد طراحی کردیم. 6 سطح اسلاید برای 6 کنترل کننده مجزا. اون زمانی که ux و uy بر حسب روابط سینوسی هستند برای موقعی هست که ما هنوز کنترل کننده طراحی نکردیم. بعد از تعریف کنترل کننده ، ما مطابق با u1 الی u4 برای ux وuy هم بر حسب سطوح اسلاید خودشون، به تعریفی جدید براشون می رسیم که وابسته به u1 هسند.. بنابراین دیگه شما نباید از تعریف قبلی اونها استفاده کنید، در غیر این صورت پس برای چی اصلا کنترل کننده 6 سطحی طراحی کردیم؟ موفق باشید.

  13. (مهمان)

    با سلام خدمت خانم مهندس بخشید من قسمتی از شبیه سازی اسلایدینگ مد انجام شده در جلسه 9 رو متوجه نمیشم و اون تعریف متغییرهای حالت X8 و X10 هست!! اون مقادیر Ux و Uy در مدل فضای حالت کلی تعریفی بر حسب سینوس و کسینوس دارند. شما در توضیحات فرمودید که اینها بصورت مجازی تعریف شده اند و بصورت روابط گفته شده در خط 81 و 82 در ام فایل شبیه سازی آورده اید. ولی این ها ، آنهایی که باید در X8 و X10 بگذاریم نیستند!!!! لطف بفرمایید توضیح بدید ممنون میشم

  14. با سلام بله، ابتدا اغتشاش رو با یک دامنه و فرکانس پایین تر به سیستم وارد کنید و بعد کم کم شروع به افزایش فرکانس و دامنه کنید و ببینید نهایتا تا چه فرکانسی پاسخ های شما مطلوب خواهد بود که همان رو به عنوان فرکانس اغتشاش ورودی به سیستم فاینال کنید. موفق باشید.

  15. (مهمان)

    بله من میخوام تاثیر روش کنترلی بکار گرفته شده رو با وجود اغتشاشاتی که توی این پیپر اشاره شده مشاهده کنم. آیا لازمه که در شبیه سازی، فرمول اغتشاشات رو بصورت مستقیم در معادله اویلر لاگرانژ که در ام فایل نوشته شده وارد کنم؟

  16. باسلام ببینید دوست عزیز، کار duplicate کردن یک مقاله مخصوصا در حوزه کاربردهای صنعتی مانند فیلد رباتیک کارپیچیده ای هست.چراکه اکثر نویسندگان تمایل ندارند که تمام جزییات و پارامترها و ترفندهایی که در شبیه سازی استفاده کردند را در متن مقاله عنوان کنند که مخاطبین به راحتی توانایی شبیه سازی کامل ان را داشته باشند. در این مقاله نیز نویسندگان اگرچه در روابط تیوری خود بحث نامعینی ها و اغتشاش را عنوان نمودند و درستی به کارگیری ان را در اثبات پایداری نشان داده اند اما شبیه سازی های ارایه شده در مقاله با شزط dt=0 انجام شده است.اما اگر تمایل دارید که از ترکیب این مقاله با کار جدید خود استفاده نمایید پیشنهاد می کنم در ورود اغتشاش به سیستم نهایی خود، از دامنه و فرکانس کمتر از انچه که در این مقاله ذکر شده است استفاده نمایید. موفق باشید.

  17. (مهمان)

    سلام خانم مهندس توی مقاله برای شبیه سازی ، مدل نامعینی و مدل اغتشاش رو در نظر گرفته. توی این شبیه سازی که شما لطف فرمودید و انجام دادید شما این مدل ها رو درنظر نگرفتید و اگر گرفتید من متوجه نمیشم چطور اگه ممکنه توضیح بفرمایید. ممنون از زحمات شما

  18. با سلام در قسمت بعد پاسخ سوال شما داده شده است. موفق باشید.

  19. با سلام من روی بحث Multi-agent flocking and swarming کار نکرده ام. اما روی بحث cooperative control of UAVs کار کردم و مقالاتی هم در این زمینه دارم. ببینید چند موضوع در این رابطه مهم هستش. ابتدا اینکه شما باید بر روی ساختار سیستم کوادروتور تسلط کامل داشته باشد و با تمام ineraction های معادلات دینامیکی اون اشنا باشید. در مرحله بعد شما می بایست به حداقل چند روش کنترلی مربوط به حالت single کوادروتور تسلط کافی پیدا کنید که این کاملا مرتبط میشه با اینکه شما تا چه میزان به دروس کنترلی ارشدی که پاس کردین مسلط هستید. بعد از اتمام این دوره حالا می تونید برید سراغ بحث cooperative control برای سیستم کوادروتور. در بحث cooperative control الگوریتم های بسیار زیادی وجود دارند: centrlaized control, decentralized control, leader follower control, master slave control و............... اما چون بحث کوادروتور به عنوان یک case study مطرح میشه، بنابراین کتاب جامع اموزشی در این زمینه وجود ندارد و بهترین منبع برای کسب اطلاعات در زمینه انواع روش های single و یا cooperative برای سستم کوادروتور اخرین مقالات و پایان نامه های منتشر شده از این موضوع هست که می بایست در پایگاه های علمی معتبر مانند وب او ساینس (web of science) ، گوگل اسکالر ، اسکوپوس و.... به دنبال اونها باشید. موفق باشید.

  20. با سلام بسیارعالی. موفق باشید.