با سلام چطور میتونم فایل آموزشی آکادمیا رو خریداری کنم؟
مهندس بابایی
–
سلام بر شما
زمانی که اغتشاش به سیستم هنوز اعمال نشده باشد، بله توجیه پذیر است. عدم وجود اغتشاش شرایط را برای تعیین پارامترهای بهینه برای ردیابی مسیر نقطه به نقطه یا حتی سینوسی بسیار هموار می سازدو هرچند که با وجود اغتشاش نیز، با بهرهگیری از روش های بهینه سازی در تعیین پارامترها باز هم می توان تا حدود زیادی به نتایج دلخواه دست یافت.
مهران(مهمان)
–
سلام
تو کد SMC به یه ابهامی برخوردم
اگر phi_desired =80/180*pi و x_desired=30 و سایر پارامترهای مطلوب برابر صفر باشن، این کنترلر بدون هیچ مشکلی در نقطه مورد نظر قرار میگیره؟!
این مسئله چطور توجیه میشه؟
مهندس بابایی
–
سلام بر شما
من شخصا روی عدم قطعیت بار به صورت اغتشاش کار نکرده ام. حتما می بایست از مراجع موجود به عنوان رفرنس استفاده کنید. قطعا با روش های جستجویی که در دروس اموزش اسکوپوس، گوگل اسکالر، وب او ساینس خدمت شما دوستان ارایه کردم، مقالات و پایان نامه های بسیار زیادی در زمینه کاری که مطرح نمودبد، پیدا خواهید کرد.حتما از جستجوی پیشرفته استفاده نمایید.
موفق باشید.
حسین(مهمان)
–
سلام وخسته نباشید خانم دکتر،
ببخشیداگر بخواهیم اغتشاش بار در کوادکوپتر، چگونه میشود در نظر گرفت ؟ مثلا امکانش هست که یه ضریبی به جرم کوادکوپتر اضافه کرد که با گذشت زمان کم میشود(هدف من این هست که مثلا باری داشته باشد که با گذشت زمان جرم بار کم میشود)؟ و با کنترل اسلایندیگمیشه این اغتشاش رو حذف کرد؟
ممنون میشم اگه مقاله ای در این زمینه دارید در اختیارم بذارین. چون مقالاتی که سرچ کردم چنین چیزی که جرم رو به عنوان اغتشاش در نظر بگیرد پیدا نکردم.
با تشکراز آموزش عالیتان
مهندس بابایی
–
سلام بر شما
متاسفانه در حال حاضر چنین کلاسی اموزشی در دست اجرا ندارم.
موفق باشید.
مهندس بابایی
–
سلام بر شما
این موضوع قبلا به کامنت دوستانتون و همچنین در جلسات اموزشی بعدی توضیح داده شده است. این تفاوت بدان علت است که شما متغیر z را بخواهید x7 تعریف کنید و یا x11.
که در نهایت هیچ فرقی نمی کند، فقط تعریف ان به طور صحیح مهم است که برابر با ( x8(i+1)=x8(i)+dt*(-g+(((cos(x1(i))*cos(x3(i))*u1(i))/m یا ( x12(i+1)=x12(i)+dt*(-g+(((cos(x1(i))*cos(x3(i))*u1(i))/m باشد.
از m-file هایی که شخصا برای شما قرار دادم استفاده نمایید و تغییری در ان ایجاد نکنید.
موفق باشید.
حسین(مهمان)
–
سلام وخسته نباشید خانم دکتر
اگر این امکان وجود داشته باشه که شبیه سازی کوادروتور وقتی ماتریس اینرسی ها متغیرن یا وقتی مثلا جرم متغیری رو حمل میکنه،با روش اسلایدینگ یا بک استپینگ انجام بشه ممنون میشم.
یا اگر کلاس انلاین در این زمینه دارید میخواستم ثبت نام کنم.
ممنون از آموزش خوبتان
حسین(مهمان)
–
سلام خانم دکتر،وقتتون بخیر
ببخشید در جلسه دوازدهم،تو روش بک استپ، تو ام فایل در فضای حالت سیستم نوشتین
( x8(i+1)=x8(i)+dt*(-g+(((cos(x1(i))*cos(x3(i))*u1(i))/m ، در حالی که تو پاور پوینتها (x12(i+1 برابر این مقدار هستش. وقتی اینها رو تو ام فایل درستش میکنم کنترل کننده درست کار نمیکنن. نمیدونم مشکل کجاست.
با تشکر از آموزش عالیتان.
مهندس بابایی
–
ببینید این دو موضوع از هم جدا هستند. شاخص Q توسط اسکوپوس تعیین می شود و هیچ ارتباطی به IF داشتن و یا نداشتن و همینطور ISI بودن یا نبودن ژورنال ها ندارد. اسکوپوس بر اساس معیارهای علمی-اختصاصی خود، اعتبار زورنال ها را بر اساس شاخص Q رتبه بندی می کند. از ان طرف هم WOS، بر اساس معیارهای علمی-اختصاصی خود برای ژورنال ها IF تعیین می کند و انها را از لحاظ ISI بودن یا نبودن دسته بندی می نماید. حالا نکته در اینجاست که چون برخی از این معیارهای این دو موسسه با هم مشترک می باشد، معمولا ژورنال هایی که در WOS جز دسته ISI-WOS قرار می گیرند از لحاظ چارک بندی هم جز Q1 وQ2 می شوند اما نه الزاما.
به عنوان مثال مثلا ژورنال علمی-پژوهشی زیر که ایرانی است، دارای چارک بندی Q4 است اما ISI نیست:
https://www.scimagojr.com/journalsearch.php?q=19700183013&tip=sid&exact=no
موفق باشید.
الیاس(مهمان)
–
سپاسگزارم بابت وقتی که برای پاسخگویی گذاشته اید.
این سوال را از آنجا مطرح کرده ام که موسسه SJR برای تمامی ژورنال هایی که در اسکوپوس نمایه می شوند، شاخص Q را محاسبه می کند. طبیعتا بعضی از این ژورنال ها ISI نیستند و IF ندارند. با توجه به این که برای چارک بندی ژورنال های IF دار، JRK محاسبه می شود، برای ژورنال هایی که ISI نیستند، چگونه محاسبه می شود؟
سوال دیگری هم داشتم، چگونه می شود چارک بندی یک ژورنال Q2 باشد ولی ISI نباشد؟
با سپاس از شما
مهندس بابایی
–
سلام بر شما
از توجه شما به این مجموعه اموزشی ممنونیم.
همانطور که در فیلم هم اموزش داده شده است، شاخص Q توسط موسسه سایمگو یا همان SJR محاسبه می شود که در اسکوپوس تحت نظارت الزویر استخراج می شود. اما JCR یک گزارش سالانه است که توسط WOS هر ساله استخراج می شود که شامل تمام اطلاعات علمی یک ژورنال از جمله شاخص های Q می باشد که ان را از موسسه سایمگو دریافت می نماید نه اینکه خود محاسبه نماید. در واقع کار اصلی JCR محاسبه ایمپکت فاکتور IF ژورنال ها می باشد. بنابراین خیر، هر ژورنال در هر سال تنها می تواند یک Q را به خود اختصاص دهد که طی سال های مختلف می تواند تغییر کند یعنی یک سال رتبه Q1 و سال بعد رتبه Q2 و ... را داشته باشد که ان را می توانید فقط از طریق دو پایگاه معتبر سایت سایمگو یا سایت WOS قسمت JCR دریافت نمایید.
موفق باشید.
الیاس(مهمان)
–
با عرض سلام و خسته نباشید.
ممنون از توضیحات بسیار خوبتان.
واقعا کامل و جامع بود.
فقط سوالی برایم پیش آمده است که شاخص Q را در اسکوپوس با استفاده از SJR و همچنین در WOS با استفاده از JCR به دست می آید.
آیا این شاخص می تواند برای یک ژورنال در این دو قسمت متفاوت باشد. به زبان ساده تر مثلا در SJR این شاخص Q2 باشد ولی در JCR به Q3 برسد؟
و در حالت کلی وقتی از شاخص Q بحث می شود، معمولا منظور کدام است؟
با سپاس از شما استاد محترم
مهندس بابایی
–
سلام بر شما
در رابطه با سوال اول شما : دقیقا Sdot ها برابر صفر قرار داده شده اند. در واقع (Ksgn(s معادل مشتق سطوح اسلایدها می باشد. لطفا اسلاید شماره 8-11 مربوط به پاورپوینت جلسه نهم و فیلم اموزشی ان را مجددا ملاحظه بفرمایید.
در رابطه با سوال دوم: این موضوع در این جلسات اموزشی تدریس نشده است. برای اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله موجود از اینجانب و همچنین درس اموزش مد لغزشی مرتبه دوم که توسط همکاران ارایه شده است مراجعه بفرمایید.
موفق باشید.
ali(مهمان)
–
با سلام
در بخش طراحی مدلغزشی شما شش S را حساب کردین و سپس از آنها مشتق گرفته و برابر (Ksgn(s مربوط به آن سطح لغزشی قرار دادین و U ها بدست آمد. دو سوال برایم پیش آمده است:
1.چرا؟ مگر نباید Sdot را مساوی صفر قرار میدادید؟
2.برای مدلغزشی مرتبه دو (فراپیچشی) با u=ueq-a|s|^p.sgn(s)-b.ant(sgn(s))dt آیا باید Sdot را مساوی a|s|^p.sgn(s)+b.ant(sgn(s))dt قرار دهیم یا (Ksgn(s ؟؟؟
ali(مهمان)
–
با سلام
در بخش طراحی مدلغزشی شما شش S را حساب کردین و سپس از آنها مشتق گرفته و برابر (Ksgn(s مربوط به آن سطح لغزشی قرار دادین و U ها بدست آمد. دو سوال
1.چرا؟ مگر نباید Sdot را مساوی صفر قرار میدادید؟
2.برای مدلغزشی مرتبه دو (فراپیچشی) با u=ueq-a|s|^p.sgn(s)-b.ant(sgn(s))dt آیا باید Sdot را مساوی a|s|^p.sgn(s)+b.ant(sgn(s))dt قرار دهیم یا (Ksgn(s ؟؟؟
مهندس بابایی
–
متاسفانه به علت مشغله کاری فرصت کافی برای انجام این کار رو ندارم.
موفق باشید.
هومن(مهمان)
–
اگر این امکان وجود داشته باشه که شبیه سازی در محیط سیمولینک متلب با بلاک دیاگرام به طور مثال برای نمونه SMC انجام بشه ممنون میشم.
مهندس بابایی
–
سلام بر شما
بله مهم هست اما گاهی بنا به دلایلی مثل محدود بودن صفحات ارایه مقاله، زیاد پیچیده نبودن فرایند کنترلی و یا عدم درخواست توسط داوران می توان از ارایه ان صرفه نظر نمود. اما باز هم تاکید می کنم اگر شخصا داوری مقاله ای را به عهده داشته باشم از نویسندگان ان مقاله این موضوع را خواستار خواهم شد.
موفق باشید.
هومن(مهمان)
–
سلام
همانطوری که در جلساتتون فرمودید که بلاک دیاگرام مهم هستش پس چرا شما در هیچ یک از مقاله های که بیان کردید برای رفرنسدهی بلاک دیاگرام کنترلی قرار ندادید؟
نفیسه (مهمان) –
با سلام چطور میتونم فایل آموزشی آکادمیا رو خریداری کنم؟
مهندس بابایی –
سلام بر شما زمانی که اغتشاش به سیستم هنوز اعمال نشده باشد، بله توجیه پذیر است. عدم وجود اغتشاش شرایط را برای تعیین پارامترهای بهینه برای ردیابی مسیر نقطه به نقطه یا حتی سینوسی بسیار هموار می سازدو هرچند که با وجود اغتشاش نیز، با بهرهگیری از روش های بهینه سازی در تعیین پارامترها باز هم می توان تا حدود زیادی به نتایج دلخواه دست یافت.
مهران (مهمان) –
سلام تو کد SMC به یه ابهامی برخوردم اگر phi_desired =80/180*pi و x_desired=30 و سایر پارامترهای مطلوب برابر صفر باشن، این کنترلر بدون هیچ مشکلی در نقطه مورد نظر قرار میگیره؟! این مسئله چطور توجیه میشه؟
مهندس بابایی –
سلام بر شما من شخصا روی عدم قطعیت بار به صورت اغتشاش کار نکرده ام. حتما می بایست از مراجع موجود به عنوان رفرنس استفاده کنید. قطعا با روش های جستجویی که در دروس اموزش اسکوپوس، گوگل اسکالر، وب او ساینس خدمت شما دوستان ارایه کردم، مقالات و پایان نامه های بسیار زیادی در زمینه کاری که مطرح نمودبد، پیدا خواهید کرد.حتما از جستجوی پیشرفته استفاده نمایید. موفق باشید.
حسین (مهمان) –
سلام وخسته نباشید خانم دکتر، ببخشیداگر بخواهیم اغتشاش بار در کوادکوپتر، چگونه میشود در نظر گرفت ؟ مثلا امکانش هست که یه ضریبی به جرم کوادکوپتر اضافه کرد که با گذشت زمان کم میشود(هدف من این هست که مثلا باری داشته باشد که با گذشت زمان جرم بار کم میشود)؟ و با کنترل اسلایندیگمیشه این اغتشاش رو حذف کرد؟ ممنون میشم اگه مقاله ای در این زمینه دارید در اختیارم بذارین. چون مقالاتی که سرچ کردم چنین چیزی که جرم رو به عنوان اغتشاش در نظر بگیرد پیدا نکردم. با تشکراز آموزش عالیتان
مهندس بابایی –
سلام بر شما متاسفانه در حال حاضر چنین کلاسی اموزشی در دست اجرا ندارم. موفق باشید.
مهندس بابایی –
سلام بر شما این موضوع قبلا به کامنت دوستانتون و همچنین در جلسات اموزشی بعدی توضیح داده شده است. این تفاوت بدان علت است که شما متغیر z را بخواهید x7 تعریف کنید و یا x11. که در نهایت هیچ فرقی نمی کند، فقط تعریف ان به طور صحیح مهم است که برابر با ( x8(i+1)=x8(i)+dt*(-g+(((cos(x1(i))*cos(x3(i))*u1(i))/m یا ( x12(i+1)=x12(i)+dt*(-g+(((cos(x1(i))*cos(x3(i))*u1(i))/m باشد. از m-file هایی که شخصا برای شما قرار دادم استفاده نمایید و تغییری در ان ایجاد نکنید. موفق باشید.
حسین (مهمان) –
سلام وخسته نباشید خانم دکتر اگر این امکان وجود داشته باشه که شبیه سازی کوادروتور وقتی ماتریس اینرسی ها متغیرن یا وقتی مثلا جرم متغیری رو حمل میکنه،با روش اسلایدینگ یا بک استپینگ انجام بشه ممنون میشم. یا اگر کلاس انلاین در این زمینه دارید میخواستم ثبت نام کنم. ممنون از آموزش خوبتان
حسین (مهمان) –
سلام خانم دکتر،وقتتون بخیر ببخشید در جلسه دوازدهم،تو روش بک استپ، تو ام فایل در فضای حالت سیستم نوشتین ( x8(i+1)=x8(i)+dt*(-g+(((cos(x1(i))*cos(x3(i))*u1(i))/m ، در حالی که تو پاور پوینتها (x12(i+1 برابر این مقدار هستش. وقتی اینها رو تو ام فایل درستش میکنم کنترل کننده درست کار نمیکنن. نمیدونم مشکل کجاست. با تشکر از آموزش عالیتان.
مهندس بابایی –
ببینید این دو موضوع از هم جدا هستند. شاخص Q توسط اسکوپوس تعیین می شود و هیچ ارتباطی به IF داشتن و یا نداشتن و همینطور ISI بودن یا نبودن ژورنال ها ندارد. اسکوپوس بر اساس معیارهای علمی-اختصاصی خود، اعتبار زورنال ها را بر اساس شاخص Q رتبه بندی می کند. از ان طرف هم WOS، بر اساس معیارهای علمی-اختصاصی خود برای ژورنال ها IF تعیین می کند و انها را از لحاظ ISI بودن یا نبودن دسته بندی می نماید. حالا نکته در اینجاست که چون برخی از این معیارهای این دو موسسه با هم مشترک می باشد، معمولا ژورنال هایی که در WOS جز دسته ISI-WOS قرار می گیرند از لحاظ چارک بندی هم جز Q1 وQ2 می شوند اما نه الزاما. به عنوان مثال مثلا ژورنال علمی-پژوهشی زیر که ایرانی است، دارای چارک بندی Q4 است اما ISI نیست: https://www.scimagojr.com/journalsearch.php?q=19700183013&tip=sid&exact=no موفق باشید.
الیاس (مهمان) –
سپاسگزارم بابت وقتی که برای پاسخگویی گذاشته اید. این سوال را از آنجا مطرح کرده ام که موسسه SJR برای تمامی ژورنال هایی که در اسکوپوس نمایه می شوند، شاخص Q را محاسبه می کند. طبیعتا بعضی از این ژورنال ها ISI نیستند و IF ندارند. با توجه به این که برای چارک بندی ژورنال های IF دار، JRK محاسبه می شود، برای ژورنال هایی که ISI نیستند، چگونه محاسبه می شود؟ سوال دیگری هم داشتم، چگونه می شود چارک بندی یک ژورنال Q2 باشد ولی ISI نباشد؟ با سپاس از شما
مهندس بابایی –
سلام بر شما از توجه شما به این مجموعه اموزشی ممنونیم. همانطور که در فیلم هم اموزش داده شده است، شاخص Q توسط موسسه سایمگو یا همان SJR محاسبه می شود که در اسکوپوس تحت نظارت الزویر استخراج می شود. اما JCR یک گزارش سالانه است که توسط WOS هر ساله استخراج می شود که شامل تمام اطلاعات علمی یک ژورنال از جمله شاخص های Q می باشد که ان را از موسسه سایمگو دریافت می نماید نه اینکه خود محاسبه نماید. در واقع کار اصلی JCR محاسبه ایمپکت فاکتور IF ژورنال ها می باشد. بنابراین خیر، هر ژورنال در هر سال تنها می تواند یک Q را به خود اختصاص دهد که طی سال های مختلف می تواند تغییر کند یعنی یک سال رتبه Q1 و سال بعد رتبه Q2 و ... را داشته باشد که ان را می توانید فقط از طریق دو پایگاه معتبر سایت سایمگو یا سایت WOS قسمت JCR دریافت نمایید. موفق باشید.
الیاس (مهمان) –
با عرض سلام و خسته نباشید. ممنون از توضیحات بسیار خوبتان. واقعا کامل و جامع بود. فقط سوالی برایم پیش آمده است که شاخص Q را در اسکوپوس با استفاده از SJR و همچنین در WOS با استفاده از JCR به دست می آید. آیا این شاخص می تواند برای یک ژورنال در این دو قسمت متفاوت باشد. به زبان ساده تر مثلا در SJR این شاخص Q2 باشد ولی در JCR به Q3 برسد؟ و در حالت کلی وقتی از شاخص Q بحث می شود، معمولا منظور کدام است؟ با سپاس از شما استاد محترم
مهندس بابایی –
سلام بر شما در رابطه با سوال اول شما : دقیقا Sdot ها برابر صفر قرار داده شده اند. در واقع (Ksgn(s معادل مشتق سطوح اسلایدها می باشد. لطفا اسلاید شماره 8-11 مربوط به پاورپوینت جلسه نهم و فیلم اموزشی ان را مجددا ملاحظه بفرمایید. در رابطه با سوال دوم: این موضوع در این جلسات اموزشی تدریس نشده است. برای اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله موجود از اینجانب و همچنین درس اموزش مد لغزشی مرتبه دوم که توسط همکاران ارایه شده است مراجعه بفرمایید. موفق باشید.
ali (مهمان) –
با سلام در بخش طراحی مدلغزشی شما شش S را حساب کردین و سپس از آنها مشتق گرفته و برابر (Ksgn(s مربوط به آن سطح لغزشی قرار دادین و U ها بدست آمد. دو سوال برایم پیش آمده است: 1.چرا؟ مگر نباید Sdot را مساوی صفر قرار میدادید؟ 2.برای مدلغزشی مرتبه دو (فراپیچشی) با u=ueq-a|s|^p.sgn(s)-b.ant(sgn(s))dt آیا باید Sdot را مساوی a|s|^p.sgn(s)+b.ant(sgn(s))dt قرار دهیم یا (Ksgn(s ؟؟؟
ali (مهمان) –
با سلام در بخش طراحی مدلغزشی شما شش S را حساب کردین و سپس از آنها مشتق گرفته و برابر (Ksgn(s مربوط به آن سطح لغزشی قرار دادین و U ها بدست آمد. دو سوال 1.چرا؟ مگر نباید Sdot را مساوی صفر قرار میدادید؟ 2.برای مدلغزشی مرتبه دو (فراپیچشی) با u=ueq-a|s|^p.sgn(s)-b.ant(sgn(s))dt آیا باید Sdot را مساوی a|s|^p.sgn(s)+b.ant(sgn(s))dt قرار دهیم یا (Ksgn(s ؟؟؟
مهندس بابایی –
متاسفانه به علت مشغله کاری فرصت کافی برای انجام این کار رو ندارم. موفق باشید.
هومن (مهمان) –
اگر این امکان وجود داشته باشه که شبیه سازی در محیط سیمولینک متلب با بلاک دیاگرام به طور مثال برای نمونه SMC انجام بشه ممنون میشم.
مهندس بابایی –
سلام بر شما بله مهم هست اما گاهی بنا به دلایلی مثل محدود بودن صفحات ارایه مقاله، زیاد پیچیده نبودن فرایند کنترلی و یا عدم درخواست توسط داوران می توان از ارایه ان صرفه نظر نمود. اما باز هم تاکید می کنم اگر شخصا داوری مقاله ای را به عهده داشته باشم از نویسندگان ان مقاله این موضوع را خواستار خواهم شد. موفق باشید.
هومن (مهمان) –
سلام همانطوری که در جلساتتون فرمودید که بلاک دیاگرام مهم هستش پس چرا شما در هیچ یک از مقاله های که بیان کردید برای رفرنسدهی بلاک دیاگرام کنترلی قرار ندادید؟