محصولات مهندس بابایی

محصولات مهندس بابایی

  • هنوز امتیازی داده نشده است!
  1. (مهمان)

    شما فرمودید در روش sdc ما شرطی به صورت f(x=0)=A(x)x=0 داریم یا به بیان دیگر نقطه ی تعادل در صفر باشد در سطری که مرتبط با g هست مگر غیر این هست که ما خواهیم داشت: x'8=(-g/x7)*x7 در این صورت بحث نقطه ی تعادل برای این سطر و حالت می شود: 0=g !???

  2. سلام بر شما متوجه منظور شما نشدم. لطفا سوال خود را واضح تر بفرمایید که اشکال شما دقیقا چیست.

  3. (مهمان)

    منظور بنده این هست که این g با توجه به حذف متغیر x7 همچنان یک بایاس برای نقطه ی تعادل است، اگر هم بنا را بر حذف نشدن x7 در اثر ضرب در متغیرهای حالت بگذاریم که در مخرج صفر ایجاد میشود اگر مبدا نقطه ی تعادل باشد...

  4. (مهمان)

    سلام ممنون از زحماتتون خانوم دکتر در مبحث sdre و تاکید شما بر روی شرط f0=0 ، با وجود g و در نتیجه ی آن درایه ی ایجاد شده به صورت g/x7*x7 این شرط اتفاق می‌افتد؟

  5. سلام بر شما اینکه در بحث فیلتر کالمن گفته می شود که مستقیما نمی توانیم این پارامترها را اندازه گیری نماییم، منظور به کارگیری یک سنسور در حالت عملی است که اینکار را انجام دهد. اما در حالت تیوری فرض بر این است که تمامی حالت ها در خروجی قابل رویت هستند و به همین منظور از یک ماتریس همانی متناسب با تعداد متغیرهای حالت سیستم برای H استفاده شده است. دقت کنید که می توانید وزن این ماتریس را برای هر پارامتر به صورت جداگانه و متفاوت هم در نظر بگیرید. موفق باشید.

  6. سلام بر شما به زبان ساده، درجات ازادی سیستم یعنی تعدادی از پارامترهای سیستم که می توانیم انها را تحت کنترل دراوریم. در بحث کوادروتور هم سعی می کنیم معادله اولیه که شامل 12 متغیر است ، به سیستم شتابی با 6 متغیر تبدیل کنیم تا یتوانیم 6 متغیر اصلی زیر سیستم انتقالی و چرخشی را تحت کنترل درواریم. موفق باشید.

  7. سلام بر شما من به شخصه زیاد بر روی این موضوع کارنکرده ام، اما با اطمینان خاطر عرض می کنم که بله، رویتگرهای دیگری هم به غیر از مواردی که شما نام بردید هم در بحث کوادروتور استفاده می شوند. کافیست در مراجع معتبر مانند Scopus, web of science, google scholar.... با زدن کلمات کلیدی مانند quadrotor, observer, UAV, estimateو.... این مقالات را پیدا کنید. اینکه چرا بیشتر مقالات روی بحث تخمین زیر سیستم چرخشی کار می کنند به علت استفاده از تخمینگر بر می گردد. اینکه اصلا هدف از استفاده از تخمینگر چیست؟ ما معمولا در قسمت های با مشکل وجود برخی از سنسورها رو به رو هستیم سعی می کنیم از تخمینگر استفاده کنیم. به عنوان مثال اگر شتاب مرتبه سوم را بخواهیم اندازهگیری کنیم، به احتمال بالا سنسور مورد نیاز جهت اندازه گیری این پارامتر زا نخواهیم یافت، بنابراین سعی می کنیم از یک تخمین برای ان استفاده کنیم. در بحث کوادروتور هم ، یه همین صورت است. پارامترهای زیر سیسنم انتقالی به راحتی قابل تخمین است چرا که برای اندازه گیری فواصل x,y,z به سنسورهای پیچیده ای نیاز نیست، اما در زیر سیستم چرخشی چون با زوایا سر و کار داریم اصولا کمی چالش برانگیزتر است و برای همین پژوهشگران بیشتر در بحث تخمین روی این قسمت متمرکز هستند تا بتوانند به نتیجه دلخواه نهایی که همان کاهش سنسورهای مورد نیاز در بخش عملی که منجر به کاهش هزینه ها می شود دست یابند. البته با تمام این توضیحات، دقت کنید که مقالاتی هم هستند که در بحث تخمین پارامترهای کوادروتور ، بر روی هر دو زیر سیستم چرخشی و انتقالی متمرکز هستند. موفق باشید.

  8. سلام بر شما اینکه چرا بیشتر مقالات روی بحث تخمین زیر سیستم چرخشی کار می کنند به علت استفاده از تخمینگر بر می گردد. اینکه اصلا هدف از استفاده از تخمینگر چیست؟ ما معمولا در قسمت های با مشکل وجود برخی از سنسورها رو به رو هستیم سعی می کنیم از تخمینگر استفاده کنیم. به عنوان مثال اگر شتاب مرتبه سوم را بخواهیم اندازهگیری کنیم، به احتمال بالا سنسور مورد نیاز جهت اندازه گیری این پارامتر زا نخواهیم یافت، بنابراین سعی می کنیم از یک تخمین برای ان استفاده کنیم. در بحث کوادروتور هم ، یه همین صورت است. پارامترهای زیر سیسنم انتقالی به راحتی قابل تخمین است چرا که برای اندازه گیری فواصل x,y,z به سنسورهای پیچیده ای نیاز نیست، اما در زیر سیستم چرخشی چون با زوایا سر و کار داریم اصولا کمی چالش برانگیزتر است و برای همین پژوهشگران بیشتر در بحث تخمین روی این قسمت متمرکز هستند تا بتوانند به نتیجه دلخواه نهایی که همان کاهش سنسورهای مورد نیاز در بخش عملی که منجر به کاهش هزینه ها می شود دست یابند. البته با تمام این توضیحات، دقت کنید که مقالاتی هم هستند که در بحث تخمین پارامترهای کوادروتور ، بر روی هر دو زیر سیستم چرخشی و انتقالی متمرکز هستند. موفق باشید.

  9. (مهمان)

    با سلام ببخشید در مورد فیلتر کالمن سوالی داشتم. شما در ابتدای اسلایدها بیان کردید که ما زاویه را مستقیم نمی‌توانیم محاسبه نماییم اما در نوشتن فیلتر کالمن از H=I استفاده کردید یعنی تمامی حالتها را در خروجی در نظر گرفتید من دچار اشتباهی شدم؟ یا اشکال درستی هست؟

  10. (مهمان)

    سلام خسته نباشید معادلات ۶ درجه آزادی یعنی چه؟ میشه این موضوع رو برام توضیح بدین یکمی برام گنگه ممنون

  11. (مهمان)

    آیا برای کوادراتور رویتگری غیر از فیلتر کالمن و SMO استفاده شده است یا نه. توی دوتا مقاله دیدم که فقط زیرسیستم چرخشی کوادراتور برای رویت مورد بررسی قرار گرفته بود،این یعنی فقط رویتگر های مطرح شده برای تخمین مشتقات phi,teta,say بکار میرند؟به این معنا هست که کافیه فقط متناسب با دینامیک مربوط به زیر سیستم چرخشی رویتگر طراحی کنیم (چوت احتمالا موقعیت مکانی کوادراتور یعنی x,y,z و مشتقات آنها که درواقع سرعت هستند سنس شده باشد؟

  12. (مهمان)

    سلام استاد گرامی ممنون از زحماتتون استاد چرا بیشتر روئیتگرهایی که برای کووادروتور طراحی شدن برای تخمین attitude هست دلیل این امر چی هست؟ در واقعیت زیرسیستم انتقالی نیاز به تخمین نداره یا که دلیل خاصی برای علاقه به تخمین زوایا وجود داره؟

  13. چون روی این موضوع به صورت جامع کار نکردم بنابراین منبع مستندی نمی توم به شما ارایه کنم. دقت کنید در رابطه با این موضوعات خیلی مهم هست که منابع شما کاملا به روز باشند چون افراد مختلف روز به روز در حال ارایه مقالات جدید با روش های نوین در رابطه با موضوع کوادروتور هستند و گاهی می بینیم که مدل های موجود در برخی مقالات بعضا چند سال بعد کاملا نقض می شوند.بنابراین سعی کنید از مقالات به روز در پایگاه های مهم همچون scopus و web of science و google scholar استفاده کنید.

  14. (مهمان)

    ممنونم از شما استاد گرامی مقاله ی ضمیمه شده ی جنابعالی را دیدم و بسیار اشاره به این موضوع برای بنده جالب بود لطف کردید خانوم دکتر در مبحث تخمین و طراحی تخمینگر برای کووادروتور ،ممنون میشم اگر مدل یا فرم کلی مدل غیرخطی رویتگر که منطبق بر مدل کووادروتور هست و معمولادر نظر گرفته می‌شود رو بیان کنید

  15. سلام بر شما بله یکی از علل ان غیرخطینگی های موجود در ساختار سیستم است. معمولا این موضوع روتین هست یعنی بسته به شرایط مساله، نویسنده میزان ان را بالا و پایین می کند تا به جواب مطلوب دست یابد و تقریبا تمام کسانی که روی بحث کنترل اینگونه سیستم ها کار می کنند با ان اشنا هستند و دیگر در مقالات عنوان نمی شود و بله این موضوع در بحث عملی نمود پیدا می کند اما من به شخصه عملی کار تکردم. همچنین دقت کنید که اگر این موضوع مرتبط با بحث تخمینگر باشد ، به علت انکه شرایط کنترل کننده منطبق با عملکرد تخمینگر می شود معمولا میزان dt را در مقالات ذکر می کنند، یا حداقل داوران حرفه ای مجلات معتبر، این موضوع را از نویسنده می خواهند که توضیح دهند. برای اثبات این موضوع توجه شما را به Remark.1 یکی از مقالات خودم درادامه جلب می کنم: https://miscj.aut.ac.ir/article_3113_30f939999e6fd64527f20bc9d472ebea.pdf در مورد سوال دوم شما نیز من تا به امروز فقط روی بحث تخمین متغیرها کار کردم و وارد موضوع تحلیل عملکرد رویتگرها بر سیستم کوادروتور نشده ام. موفق باشید.

  16. (مهمان)

    با سلام و ارادت خانوم دکتر دوتا سوال از جنابعالی دارم ممنون میشم توضیح بفرمایید اولین سوال مرتبط با شبیه سازی اسلایدینگ مد هست که چه در شبیه سازیای اینجانب چه شبیه سازی جنابعالی مشاهده شده که تغییر dt مثلا از 0.1 تا 0.00001 میتواند جوابهای مختلفی در خروجی نمایش دهد در شبیه سازی قسمت 6 شبیه سازی set point برای مثال اگر dt یک دهم کمتر یا بیشتر شود پاسخ ها عوض میشود این موضوع در شبیه سازیای اینجانب هم بوده این موضوع از غیرخطی شدید ناشی شده؟ این موضوع در پیاده سازی عملی در نظر گرفته میشود؟ چرا با وجود این موضوع در شبیه سازی های مقالات به dt اشاره نمیشود چون این موضوع به شدت تاثیر گذار است... سوال دوم از حضور استاد گرامیم دارم این است که در بحث روئیتگر برای کوادروتورها حداقل تعداد خروجیایی که استفاده شده و شما تا بحال در مطالعاتتون دیدید چطور بوده؟ ممنون میشم یه توضیحی با توجه به آشناییتون نسبت به سیستم دارید بفرمایید که چه حالتهایی با استفاده از کدام حالتها روئیت پذیر میتوانند باشند ممنونم با تشکر

  17. سلام بر شما تمرکز این مجموعه اموزشی بر مسایل کنترلی به صورت تیوری می باشد ، به همین علت از بحث در رابطه با موضوع ژایروسکوپ و شتاب سنج که عمدتا در طرح های عملی کوادروتور به کار گرفته می شوند، خودداری شده است. بنابراین شما می بایست به لیست مخازن دیجیتالی دانشگاه های معتبری که در زمینه ساخت کوادروتور فعالیت دارند مراجعه کنید. از اجمله این دانشکاه ها می توان به لیست زیر اشاره نمود: و...... University of British Columbia ، University of Aalborg / Section for Automation & Control ، University of California - Santa Cruz ، University of Pennsylvania موفق باشید.

  18. (مهمان)

    سلام اگه ممکنه در خصوص استفاده از داده های ژیسکوپ و شتاب سنج و روش بدست اوردن پارامترهای سیستم از این حسگرها که در نهایت بعنوان ورودی فیلتر کالمن استفاده خواهد شد منابعی رو معرفی بفرمایید. تمام بخش های آموزش رو نگاه کردم ولی در این مورد مطلبی رو ندیدم. اگه در این مورد مطالبی هست محل شو بفرمایید تا مجدد مطالعه کنم. سپاسگزارم.

  19. با سلام از حسن توجه شما به این مجموعه اموزشی سپاسگزاریم. موفق باشید.

  20. (مهمان)

    سلام من این کلیپ رو خریداری کردم و بسار راضی بودم اموزشات به کاملا ساده و روان و جامع بود. به همه دوستانی که مخصوصا آزمون مصاحبه دکترا دارند این کلیپ رو پیشنهاد می کنم ممنون از سایت خوبتون