سلام و درود بر دکتر جوادی عزیز
با تشکر از زحمات بسیار ارزنده تون
بنده برای تخمین پارامتری که داخل معادلات موتور القایی سه فاز هستش از فیلتر EKBF استفاده کردم و مشکلی که برام پیش اومده تعیین مقدار ماتریس های Q ,R و همچنین مقدار اولیه کواریانس خطا P هستش و میخواستم ببینم برای محاسبه این ماتریس ها روشی وجود داره؟ وهمچنین میخواستم ببینم که فیلتری که انتخواب کردم مناسب هست یا نه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
علی جوادی
–
@محمد جواد حقی,
سلام
فیلمها قفل گذاری شده هستند و با پلیر اختصاصی باز میشه. از آدرس زیر پلیر رو دانلود کرده و نصب کنید:
https://www.controlref.com/player/
البته باید رمز جلسات رو هم وارد کنید که باید بهتون ایمیل شده باشه در غیر اینصورت با پشتیبانی تماس بگیرید
محمد جواد حقی
–
@علی جوادی, جلسه ی سوم رو خریداری و دانلود کردم متاسفانه پسوند فایل فیلمش zxp هست و اصلا کلا با هیچ پلیری نمایش نمیده . اگر امکانش هست سریعتر اصلاحش کنید .
علی جوادی
–
@محمد جواد,
با سلام و تشکر از لطف شما
برای اینکه زیاد هزینه نکنید، من توصیه میکنم اول فصل 5 رو ببینید که فیلتر کالمن اولین بار اونجا مطرح شده و نحوه نصب تولباکس هم آموزش داده شده. اگر داخل فرمولها و روشها مشکل داشتید میتونید به فصلهای یک تا چهار مراجعه کنید وگرنه بعد از فصل 5 به ترتیب فصلهای 13 (برای EKF)، فصل 14 (برای UKF) و فصل 15 (برای PF) رو ببینید (سعی کنید به ترتیب ببینید).
برای اکثر روشها حالت پیوسته، گسسته و هیبریدی بحث شده و میتونید به توضیحات هر درس مراجعه کنید تا فیلم مرتبط رو تهیه کنید.
موفق باشید
محمد جواد(مهمان)
–
سلام و درود بر شما مهندس جوادی عزیز
ممنون به خاطر آموزش زیبایی که ارائه دادید
من دانشجوی رباتیک هستم پروژه ارشدم slam هست میخوام فیلتر کالمن و فیلتر کالمن توسعه یافته و فیلتر ذره ای رو یادبگیرم و همینطور ukf .
ریاضی و آمار واحتمالمم ضعیفه .
میخوام از بیس فیلتر کالمن رو یاد بگیرم اما به نظرم همه ی مباحث به درد slam نمیخوره
به نظر شما کدوم جلسات رو تهیه کنم ؟
اون فیلم ۱۷ دقیقه ای معرفی و جلسه ی اول که رایگان بود رو هم کامل دیدم و کامل فهمیدم.
سیستم من توی بحث slam اگر اشتباه نکنم گسسته به حساب میاد.
ممنون
علی جوادی
–
@رضا,
نحوه انتخاب نقطه نامی بیشتر به مباحث قدرتی بر میگرده. من نمیدونم چرا باید برای موتور سنکرون ورودی به صورت سینوسی باشه و فرکانس نامی چی باید باشه. شاید در این نوع موتورها ورودی و جریانها باید سینوسی باشند. البته هم برای مدل غیرخطی و هم برای مدل خطی از ورودی سینوسی استفاده شده.
بهتره در این مورد به کتابهای قدرتی مراجعه کنید
رضا(مهمان)
–
@علی جوادی,
سلام. ممنون از پاسخ سریعی که دادین. آدرسی رو که فرمودید ، بررسی کردم ولی ابهام من در مورد خطی سازی مدل موتور دو فاز برطرف نشد. شاید بهتر باشه من سوالم رو اینطور مطرح کنم که در مثال 1.4 کتاب مدل خطی و غیر خطی موتور دوفاز در کنار همدیگه شبیه سازی شدن. در مدل خطی سازی شده از یک سری نقاط نامی استفاده شده که من متوجه نمی شم بر چه اساسی بدست آمدن. مثلا سرعت زاویه نامی pi*2 در نظر گرفته شده و نقاط نامی جریان ها وابسته به زمان هستن. این سوال من واقعا هیچ ارتباطی به بحث فیلترها نداره ولی اگه امکانش باشه که در این زمینه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
علی جوادی
–
@رضا,
سلام
به جلسه 69 مراجعه کنید. در جلسه 69 فیلتر EKF به همین سیستم اعمال شده و کدهای کتاب رو بیشتر توضیح دادم. از دقیقه 19:44 تا 41:50 به مثال 13-1 پرداختم و کدها رو هم توضیح دادم.
موفق باشید
رضا(مهمان)
–
سلام. وقت بخیر
در مباحث جلسه سوم، مثال 1.4 کتاب که در مورد بررسی سیستم خطی شده و غیر خطی موتور سنکرون دوفاز بود بحث کردید. در مورد شبیه سازی این مثال همونطور که اشاره فرمودید به صفحه آقای Dan Simon مراجعه کردم. برنامه ایشون رو بررسی کردم ولی متاسفانه قسمت مربوط به بدست آوردن نقاط نامی رو متوجه نشدم. ممکنه در مورد شبیه سازی این مثال توضیحی بفرمایید یا فیلم مجزایی ضبط کنید.
@حاجی زاده,
با سلام و تشکر از لطف شما
به نظرم برای شما فصل 13 (جلسات 68 تا 79) به اضافه جلسه 17 (آموزش نصب تولباکس) کافی باشه اما هر جا دیدید که نیاز به اطلاعات بیشتر دارید، به جلسات مربوطه مراجعه کنید. مثلا فیلتر کالمن خطی در فصل 5 مفصل بحث شده شاید بخواهید فصل 5 رو هم ببینید تا با فیلتر کالمن بیشتر آشنا بشید بعد روش های غیرخطی مثل EKF رو ببینید. علت این پیشنهاد هم اینه که مفاهیم مشترک بین فیلترها زیاده و اولین بار تو فصل 5 مطرح کردم و فصلهای بعد تکرارش نکردم.
توصیه میکنم قبل از هر کاری کلیپ ابتدایی پست و لیست موضوعی جلسات (زیر کلیپ) رو حتما ببینید.
موفق باشید
علی جوادی
–
@ali,
خوب اگه شما روشها، مدلها و فیلترهای اولیه رو بلد نباشید چطور می خواهید از تولباکس استفاده کنید؟
تولباکس بدون اطلاعات تئوریک بدرد نمیخوره و صرفا کورکورانه یه سری مدل به شما میده که ممکنه بهترین مدل ممکن که میشه از تولباکس گرفت نباشه.
تازه خیلی از روشها داخل تولباکس نیست. مثلا روشهای بازگشتی داخل رابط گرافیکی وجود نداره !
از طرف دیگه من مباحث تئوریک رو شروع کردم و نمیتونم وسط کتاب تولباکس رو آموزش بدم. استانداردها باید رعایت بشه.
اگر شما صرفا می خواهید از رابط گرافیکی استفاده کنید و نمی خواهید هیچ اطلاعاتی بیشتری کسب کنید، به وبینار لیونگ مراجعه کنید:
https://bit.ly/2DNbwew
ali(مهمان)
–
خب اگر امکانش هست تولباکس رو اول آموزش بدین بعد مابقی درس شناسایی سیستم
علی جوادی
–
@ali,
با توجه به حجم بالای کتاب و مشغله های مختلف تخمین من اینه که حداقل دو ماه طول بکشه. شایدم بیشتر
ali(مهمان)
–
بسیار عالیه انشالله کی شروع میکنید به آموزش تولباکس(تا چند مدت دیگه آموزش کتاب تمام می شود)؟
حاجی زاده(مهمان)
–
با سلام و تشکر از مطالب خوبتون
موضوع پایان نامه من مربوط به تخمین بهینه موقعیت یک هدف متحرک در شبکه حسگری بی سیم توزیعی بر مبنای فیلترهای کالمن هست .با توجه به غیر خطی بودن سیستمی که باید کار کنم، نیاز به یادگیری مقدمات ، مفهوم ، روابط ریاضی و کد های متلب مربوط به EKF در سطح حل مساله و شبیه سازی مربوط به پایان نامه دارم. ممکنه راهنمایی کنید که کدوم جلسات رو باید دانلود کنم.با توجه به این که دروس فیلترهای وفقی و تئوری تخمین را گذرانده ام اما به صورت مفهومی نتونستم خیلی روابط ماتریسی رو درک کنم.
با سپاس از لطف و راهنماییتون
علی جوادی
–
@علی,
قصد دارم بعد از اتمام کتاب و مباحث تئوریک، رابط گرافیکی تولباکس (نه کل تولباکس) رو مفصل آموزش بدم و باهاش چند مثال واقعی حل کنم.
اما اگر فایل pdf آموزش تولباکس شناسایی رو ببینید، حدود 3000 صفحه هستش و حجم خیلی بالایی داره بنابراین فرصت نمیشه کل تولباکس (دستورات m-file) تدریس بشه ولی طی آموزشها بعضی از دستورات استفاده میشه.
علی(مهمان)
–
سلام ممنون از آموزش خوب شناسایی سیستم آیا System Identification Toolbox رو هم آموزش میدین؟
علی جوادی
–
@نادر بدلی باروق,
سلام
سوالتون خیلی ناقصه. اینکه با چه روشی می خواهید این کار رو بکنید مهمه.
لطفا کلیپ اول پست رو ببینید و بعد فهرست موضوعی (زیر کلیپ) رو نگاه کنید.
بعد خودتون میتونید جلسات مربوطه رو تهیه کنید
در ضمن اینجا بحثی از پیشبینی نیست و صرفا هدف تخمین پارامتر و حالته
نادر بدلی باروق(مهمان)
–
با سلام و احترام
ضمن تشکر از سایت بسیار عالیتون.... بنده سوالم اینه میخوام پیش بینی بار انجام بدم با استفاده از فیلتر کالمن، لطفا بفرمایید کدام جلسات را باید خریداری کنم؟؟ با تشکر
احمد باقری (مهمان) –
سلام و درود بر دکتر جوادی عزیز با تشکر از زحمات بسیار ارزنده تون بنده برای تخمین پارامتری که داخل معادلات موتور القایی سه فاز هستش از فیلتر EKBF استفاده کردم و مشکلی که برام پیش اومده تعیین مقدار ماتریس های Q ,R و همچنین مقدار اولیه کواریانس خطا P هستش و میخواستم ببینم برای محاسبه این ماتریس ها روشی وجود داره؟ وهمچنین میخواستم ببینم که فیلتری که انتخواب کردم مناسب هست یا نه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
علی جوادی –
@محمد جواد حقی, سلام فیلمها قفل گذاری شده هستند و با پلیر اختصاصی باز میشه. از آدرس زیر پلیر رو دانلود کرده و نصب کنید: https://www.controlref.com/player/ البته باید رمز جلسات رو هم وارد کنید که باید بهتون ایمیل شده باشه در غیر اینصورت با پشتیبانی تماس بگیرید
محمد جواد حقی –
@علی جوادی, جلسه ی سوم رو خریداری و دانلود کردم متاسفانه پسوند فایل فیلمش zxp هست و اصلا کلا با هیچ پلیری نمایش نمیده . اگر امکانش هست سریعتر اصلاحش کنید .
علی جوادی –
@محمد جواد, با سلام و تشکر از لطف شما برای اینکه زیاد هزینه نکنید، من توصیه میکنم اول فصل 5 رو ببینید که فیلتر کالمن اولین بار اونجا مطرح شده و نحوه نصب تولباکس هم آموزش داده شده. اگر داخل فرمولها و روشها مشکل داشتید میتونید به فصلهای یک تا چهار مراجعه کنید وگرنه بعد از فصل 5 به ترتیب فصلهای 13 (برای EKF)، فصل 14 (برای UKF) و فصل 15 (برای PF) رو ببینید (سعی کنید به ترتیب ببینید). برای اکثر روشها حالت پیوسته، گسسته و هیبریدی بحث شده و میتونید به توضیحات هر درس مراجعه کنید تا فیلم مرتبط رو تهیه کنید. موفق باشید
محمد جواد (مهمان) –
سلام و درود بر شما مهندس جوادی عزیز ممنون به خاطر آموزش زیبایی که ارائه دادید من دانشجوی رباتیک هستم پروژه ارشدم slam هست میخوام فیلتر کالمن و فیلتر کالمن توسعه یافته و فیلتر ذره ای رو یادبگیرم و همینطور ukf . ریاضی و آمار واحتمالمم ضعیفه . میخوام از بیس فیلتر کالمن رو یاد بگیرم اما به نظرم همه ی مباحث به درد slam نمیخوره به نظر شما کدوم جلسات رو تهیه کنم ؟ اون فیلم ۱۷ دقیقه ای معرفی و جلسه ی اول که رایگان بود رو هم کامل دیدم و کامل فهمیدم. سیستم من توی بحث slam اگر اشتباه نکنم گسسته به حساب میاد. ممنون
علی جوادی –
@رضا, نحوه انتخاب نقطه نامی بیشتر به مباحث قدرتی بر میگرده. من نمیدونم چرا باید برای موتور سنکرون ورودی به صورت سینوسی باشه و فرکانس نامی چی باید باشه. شاید در این نوع موتورها ورودی و جریانها باید سینوسی باشند. البته هم برای مدل غیرخطی و هم برای مدل خطی از ورودی سینوسی استفاده شده. بهتره در این مورد به کتابهای قدرتی مراجعه کنید
رضا (مهمان) –
@علی جوادی, سلام. ممنون از پاسخ سریعی که دادین. آدرسی رو که فرمودید ، بررسی کردم ولی ابهام من در مورد خطی سازی مدل موتور دو فاز برطرف نشد. شاید بهتر باشه من سوالم رو اینطور مطرح کنم که در مثال 1.4 کتاب مدل خطی و غیر خطی موتور دوفاز در کنار همدیگه شبیه سازی شدن. در مدل خطی سازی شده از یک سری نقاط نامی استفاده شده که من متوجه نمی شم بر چه اساسی بدست آمدن. مثلا سرعت زاویه نامی pi*2 در نظر گرفته شده و نقاط نامی جریان ها وابسته به زمان هستن. این سوال من واقعا هیچ ارتباطی به بحث فیلترها نداره ولی اگه امکانش باشه که در این زمینه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
علی جوادی –
@رضا, سلام به جلسه 69 مراجعه کنید. در جلسه 69 فیلتر EKF به همین سیستم اعمال شده و کدهای کتاب رو بیشتر توضیح دادم. از دقیقه 19:44 تا 41:50 به مثال 13-1 پرداختم و کدها رو هم توضیح دادم. موفق باشید
رضا (مهمان) –
سلام. وقت بخیر در مباحث جلسه سوم، مثال 1.4 کتاب که در مورد بررسی سیستم خطی شده و غیر خطی موتور سنکرون دوفاز بود بحث کردید. در مورد شبیه سازی این مثال همونطور که اشاره فرمودید به صفحه آقای Dan Simon مراجعه کردم. برنامه ایشون رو بررسی کردم ولی متاسفانه قسمت مربوط به بدست آوردن نقاط نامی رو متوجه نشدم. ممکنه در مورد شبیه سازی این مثال توضیحی بفرمایید یا فیلم مجزایی ضبط کنید.
حاجی زاده (مهمان) –
@علی جوادی, ممنونم از پاسخ دهیتون.
علی جوادی –
@حاجی زاده, با سلام و تشکر از لطف شما به نظرم برای شما فصل 13 (جلسات 68 تا 79) به اضافه جلسه 17 (آموزش نصب تولباکس) کافی باشه اما هر جا دیدید که نیاز به اطلاعات بیشتر دارید، به جلسات مربوطه مراجعه کنید. مثلا فیلتر کالمن خطی در فصل 5 مفصل بحث شده شاید بخواهید فصل 5 رو هم ببینید تا با فیلتر کالمن بیشتر آشنا بشید بعد روش های غیرخطی مثل EKF رو ببینید. علت این پیشنهاد هم اینه که مفاهیم مشترک بین فیلترها زیاده و اولین بار تو فصل 5 مطرح کردم و فصلهای بعد تکرارش نکردم. توصیه میکنم قبل از هر کاری کلیپ ابتدایی پست و لیست موضوعی جلسات (زیر کلیپ) رو حتما ببینید. موفق باشید
علی جوادی –
@ali, خوب اگه شما روشها، مدلها و فیلترهای اولیه رو بلد نباشید چطور می خواهید از تولباکس استفاده کنید؟ تولباکس بدون اطلاعات تئوریک بدرد نمیخوره و صرفا کورکورانه یه سری مدل به شما میده که ممکنه بهترین مدل ممکن که میشه از تولباکس گرفت نباشه. تازه خیلی از روشها داخل تولباکس نیست. مثلا روشهای بازگشتی داخل رابط گرافیکی وجود نداره ! از طرف دیگه من مباحث تئوریک رو شروع کردم و نمیتونم وسط کتاب تولباکس رو آموزش بدم. استانداردها باید رعایت بشه. اگر شما صرفا می خواهید از رابط گرافیکی استفاده کنید و نمی خواهید هیچ اطلاعاتی بیشتری کسب کنید، به وبینار لیونگ مراجعه کنید: https://bit.ly/2DNbwew
ali (مهمان) –
خب اگر امکانش هست تولباکس رو اول آموزش بدین بعد مابقی درس شناسایی سیستم
علی جوادی –
@ali, با توجه به حجم بالای کتاب و مشغله های مختلف تخمین من اینه که حداقل دو ماه طول بکشه. شایدم بیشتر
ali (مهمان) –
بسیار عالیه انشالله کی شروع میکنید به آموزش تولباکس(تا چند مدت دیگه آموزش کتاب تمام می شود)؟
حاجی زاده (مهمان) –
با سلام و تشکر از مطالب خوبتون موضوع پایان نامه من مربوط به تخمین بهینه موقعیت یک هدف متحرک در شبکه حسگری بی سیم توزیعی بر مبنای فیلترهای کالمن هست .با توجه به غیر خطی بودن سیستمی که باید کار کنم، نیاز به یادگیری مقدمات ، مفهوم ، روابط ریاضی و کد های متلب مربوط به EKF در سطح حل مساله و شبیه سازی مربوط به پایان نامه دارم. ممکنه راهنمایی کنید که کدوم جلسات رو باید دانلود کنم.با توجه به این که دروس فیلترهای وفقی و تئوری تخمین را گذرانده ام اما به صورت مفهومی نتونستم خیلی روابط ماتریسی رو درک کنم. با سپاس از لطف و راهنماییتون
علی جوادی –
@علی, قصد دارم بعد از اتمام کتاب و مباحث تئوریک، رابط گرافیکی تولباکس (نه کل تولباکس) رو مفصل آموزش بدم و باهاش چند مثال واقعی حل کنم. اما اگر فایل pdf آموزش تولباکس شناسایی رو ببینید، حدود 3000 صفحه هستش و حجم خیلی بالایی داره بنابراین فرصت نمیشه کل تولباکس (دستورات m-file) تدریس بشه ولی طی آموزشها بعضی از دستورات استفاده میشه.
علی (مهمان) –
سلام ممنون از آموزش خوب شناسایی سیستم آیا System Identification Toolbox رو هم آموزش میدین؟
علی جوادی –
@نادر بدلی باروق, سلام سوالتون خیلی ناقصه. اینکه با چه روشی می خواهید این کار رو بکنید مهمه. لطفا کلیپ اول پست رو ببینید و بعد فهرست موضوعی (زیر کلیپ) رو نگاه کنید. بعد خودتون میتونید جلسات مربوطه رو تهیه کنید در ضمن اینجا بحثی از پیشبینی نیست و صرفا هدف تخمین پارامتر و حالته
نادر بدلی باروق (مهمان) –
با سلام و احترام ضمن تشکر از سایت بسیار عالیتون.... بنده سوالم اینه میخوام پیش بینی بار انجام بدم با استفاده از فیلتر کالمن، لطفا بفرمایید کدام جلسات را باید خریداری کنم؟؟ با تشکر